Desserter til nytår

Her får du mit forslag til desserter til nytår. Nogle kan laves i forvejen, andre skal laves, imens gæsterne er der. Fælles for dem alle er, at de smager fantastisk og giver dine gæster en følelse af forkælelse.

Mazarinkage med lemoncurd og marengs

En ny måde at servere den lille, franske citrontærte – tarte au citron. Få opskriften her

Banan soufflé

Jeg elsker at serverer soufflé for mine gæster, desserten har en rigtig wow-effekt. Opskriften er nem at gå til. og jeg guider dig igennem, så du er sikker på et perfekt resultat. Servér vaniljeis og en varm chokoladesauce til. Få opskriften her.

Pavlova med saltkaramel og jordbær

Opskriften på pavlova har jeg hjembragt fra New Zealand. Du kan komme alverdens frugt oven på og pynte den festligt med glimmer og stjernekaster i anledningen af nytåret. Du får opskriften her.

Jordbærsoufflé

Endnu en variant af soufflé – her er der en flydende jordbærpuré i bunden, som kan spices op med lidt alkohol, hvis man er til det. Servér med vaniljeis. Du får opskriften her.

Jordbærsuppe med sneæg

Lækker og minder om sommer, den laves på frosne bær, så den kan laves hele året. Den kan serveres både varm og kold. Du får opskriften her.

Mandelchokoladekage med jordbær eller kiwi

Min yndlings chokoladekage. Den kan også pyntes med kiwi, som passer bedre til årstiden. Du får opskriften her.

Aperol trifli

Min trifliopskrift, som kan variereres i det uendelige. Her har jeg lavet den med Aperol. Du får opskriften her.

Citrontiramisu

Den traditionelle dessert har fået et mere frisk og let udtryk ved at tilføje Limoncello. Du får opskriften her.

Pandekager med appelsinsauce og vaniljeis

Den varme appelsinsauce smelter sammen med den kolde is og laver et perfekt match til lune pandekager. Du får opskriften her.

Sort sesam is med sesamkaramel

En japansk dessert, som smager virkelig lækker. Du får opskriften her.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!