Originale Chew Kee Eating House – Singapore

Lige på hjørnet til Chinatown i Singapore ligger dette lille og billige spisehus. Vi faldt tilfældigt over det, da vi stod af bussen. Det er fyldt op med lokale, der kommer der til frokost, så vi var heldige at få en siddeplads. Der var ingen menukort, kun 3 retter at vælge imellem. Kylling med ris, nudler eller glasnudler. I det ene lokale står en gammel asiatisk herre og hakker kyllingen i stykker med en kæmpe slagter kniv, i det andet lokale farer 5 tjenere rundt og servicerer. Man sidder på små taburetter ved bordene, som vipper hver gang man tager en bid af maden.

Jeg valgte kylling med glasnudler, og Jesper fik med ris. Derudover fik vi en suppe med dumblings i. Selvom det var 30 grader varm, og jeg ikke havde lyst til suppe, så svalede den varme og salte suppe dejligt. Kyllingen var stegt perfekt, dejlig mør og saftig. Risen og nudlerne kom i en mørk sauce, der var lidt sødlig, men samtidig salt, og var toppet med koriander og nogle grøntsager, jeg ikke kender. Den eneste anke ved dette sted var, at maden ikke var brændende varm. Eller smagte det skønt, var billigt og meget autentiske.

2 vand, 2 retter og 2 supper blev 13 SGD, hvilket svarer til ca. 61 kr.

Original Chew Kee Eating House ligger på 8 Upper Cross Street.

Januar 2018

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!