Forretter til nytår


Mangler du en forret til nytår, har jeg samlet 10 her. Der er vinanbefalinger med til dem alle, så det bliver endnu nemmere at lave en lækker middag. 

Rejebisque

Denne lækre bisque kan laves flere dage i forvejen og fryses ned. Den er utrolig nem at lave og kræver blot, du piller nogle rejer. Lidt cognac i, gør den ekstra lækker. Servér et godt brød til. Læs opskriften på rejebisque her

 

Arancini

Denne forret kræver lidt mere, da du skal starte med at lave en gang risotto. Men har du først fået gjort dét, er det en perfekt gæsteforret. Jeg laver dem flere dage i forvejen og fryser dem nogle gange ned. Så skal de bare varmes i ovnen lidt før, de skal spises. Du får opskriften på arancini her.

Beder med wasabimayo

Denne opskrift er virkelig fantastisk. Man får både lidt grøntsager og en virkelig lækker ret. Både mayoen og rødbederne kan laves dagen i forvejen. Selvom rødbeder ikke er et hit hos dig, så skulle du prøve den alligevel. Du vil blive overrasket. Få opskriften på beder med wasabimayo her.

Stenbiderrogn med brunet smør

Hvis vi krydser fingre, har fiskehandlerne fået stenbiderrogn her op til nytår. Mange serverer den på en blinis, men hvorfor ikke prøve at få rognen på en lidt anden måde. Her får du den med rå blomkål, sprødstegte brødcroutoner, hasselnødder fra Piemonte og brunet smør. Mine tænker løbet i vand bare ved tanken. Læs opskriften på stenbiderrogn med brunet smør her.

Lakserilette

Denne lakserillette bliver lavet både på røget og varmrøget laks. Den er dejlig let og kan bruges både til canapeer til Dronningens nytårstale kl. 18.00 og som forret. Den kan nemt laves i forvejen og tager ikke mere end 5 minutter. Læs opskriften på lakserillette her.

Laksepirog

Det her er én af de bedste forretter til nytår, der findes. Den smager bare så godt. Men hvem elsker ikke butterdej, spinat, laks, løg og cremefraiche. Opskriften er alene i år blevet set 14.000 gange på bloggen. Læs opskriften på laksepirog her.

Rimmet torsk med bacon og kapersmayo

Mange får torsk nytårsaften, og hvis du gerne vil prøve en ny version, så kan denne varmt anbefales. Helt tyndt skåret torsk, der er rimmet med bacontern, æble, friterede kapers og kapersmayo. Få opskriften på rimmet torsk med kapersmayo her.

Mexicansk rejecocktail

De fleste elsker guacamole, og denne mexikanske rejecocktail med rød peberfrugtcreme går lige i hjerterne på folk. Du kan vælge at lave den stærk eller beholde den i den noget milde udgave, som jeg har lavet her. Læs opskriften på mexicansk rejecocktail her.

Stenbiderrogn med dildcreme

Her er endnu en forret med stenbilderrogn. Jeg elsker stenbiderrogn – især til nytår. Her lægger du en dildcreme i bunden af et glas, kommer masser af stenbilderrogn i glasset, pynter med dild og et par kogte grønne asparge og lægger en kartoffelrösti på toppen. Kan det blive bedre? Læs opskriften her.

Bruchetta med avokadomos og laks

Er du mest til bare at stå og nippe lidt under Dronningens nytårstale, er det perfekt at lave bruschettaer. Læs min opskrift på bruschetta med avokadomos og laks her.

Facebook-gruppen gæstemad – uden sved på panden!

Vil du være med til at lære en masse om gæstemad og lave mad sammen? Så er Facebook-gruppen noget for dig.

Kort sagt: til dig, der gerne vil lære at planlægge og lave gæstemiddage – uden at få sved på panden.

Du finder gruppen her.

Du får:

👉 Opskrifter på gæstemad, du kan lave uden at få sved påpanden

👉 Adgang til undervisning, råd og guides fra én af Danmarksstørste madentusiaster – nemlig mig!

👉 GRATIS masterclasses om forskellige grundteknikker frahele verdens køkkener, hvordan man planlæggergæstemiddagen samt trends inden for madlavning

👉Et stærkt fællesskab, der er der for dig, når det er sjovt,svært, hårdt, nemt og elendigt.

Tilmeld dig her, det koster ingen penge.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!