Forretter til nytår


Jeg har samlet 10 forretter til nytår her. Der er vinanbefalinger med til dem alle, så det bliver endnu nemmere at lave en lækker middag. 

Rejebisque

Rejebisque

Denne lækre bisque kan laves flere dage i forvejen og fryses ned. Den er utrolig nem at lave og kræver blot, du piller nogle rejer. Lidt cognac i, gør den ekstra lækker. Servér et godt brød til. Læs opskriften på rejebisque her

 

Arancini

Arancini

Denne forret kræver lidt mere, da du skal starte med at lave en gang risotto. Men har du først fået gjort dét, er det en perfekt gæsteforret. Jeg laver dem flere dage i forvejen og fryser dem nogle gange ned. Så skal de bare varmes i ovnen lidt før, de skal spises. Du får opskriften på arancini her.

Beder med wasabi mayo

Beder med wasabimayo

Denne opskrift er virkelig fantastisk. Man får både lidt grøntsager og en virkelig lækker ret. Både mayoen og rødbederne kan laves dagen i forvejen. Selvom rødbeder ikke er et hit hos dig, så skulle du prøve den alligevel. Du vil blive overrasket. Få opskriften på beder med wasabimayo her.

Stenbiderrogn med brunet smør

Hvis vi krydser fingre, har fiskehandlerne fået stenbiderrogn her op til nytår. Mange serverer den på en blinis, men hvorfor ikke prøve at få rognen på en lidt anden måde. Her får du den med rå blomkål, sprødstegte brødcroutoner, hasselnødder fra Piemonte og brunet smør. Mine tænker løbet i vand bare ved tanken. Læs opskriften på stenbiderrogn med brunet smør her.

Lakserilette

Lakserilette

Denne lakserillette bliver lavet både på røget og varmrøget laks. Den er dejlig let og kan bruges både til canapeer til Dronningens nytårstale kl. 18.00 og som forret. Den kan nemt laves i forvejen og tager ikke mere end 5 minutter. Læs opskriften på lakserillette her.

Laksepirog

Laksepirog

Det her er én af de bedste forretter til nytår, der findes. Den smager bare så godt. Men hvem elsker ikke butterdej, spinat, laks, løg og cremefraiche. Opskriften er alene i år blevet set 14.000 gange på bloggen. Læs opskriften på laksepirog her.

Rimmet torsk med kapersmayo

Rimmet torsk med bacon og kapersmayo

Mange får torsk nytårsaften, og hvis du gerne vil prøve en ny version, så kan denne varmt anbefales. Helt tyndt skåret torsk, der er rimmet med bacontern, æble, friterede kapers og kapersmayo. Få opskriften på rimmet torsk med kapersmayo her.

Mexicansk rejecocktail

Mexicansk rejecocktail

De fleste elsker guacamole, og denne mexikanske rejecocktail med rød peberfrugtcreme går lige i hjerterne på folk. Du kan vælge at lave den stærk eller beholde den i den noget milde udgave, som jeg har lavet her. Læs opskriften på mexicansk rejecocktail her.

Stenbiderrogn med dildcreme

Stenbiderrogn med dildcreme

Her er endnu en forret med stenbilderrogn. Jeg elsker stenbiderrogn – især til nytår. Her lægger du en dildcreme i bunden af et glas, kommer masser af stenbilderrogn i glasset, pynter med dild og et par kogte grønne asparge og lægger en kartoffelrösti på toppen. Kan det blive bedre? Læs opskriften her.

Bruchetta med avokadomos og laks

Bruschetta med avokadomos og laks

Er du mest til bare at stå og nippe lidt under Dronningens nytårstale, er det perfekt at lave bruchettaer. Læs min opskrift på bruschetta med avokadomos og laks her

Desserter til Nytår

Har du brug for inspiration til desserten til Nytår, har jeg samlet nogle af mine bestsellers, som vil imponere dine gæster. Du finder opskrifterne her.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!