Forretter,  Forside

Lakserilette

Print Friendly, PDF & Email

Lakserilette

En lille lækker appetitvækker inden middagen eller en let frokostanretning- lakserilette er svaret!

Denne lakserilette består af varmrøget og røget laks, som er en helt perfekt kombination, når riletten skal være luftig og smelte på tungen.

2 personer

Lakserilette

Du skal bruge:

150 g. varmrøget laks
100 g. røget laks
2 tsk. dijonsennep
4 spsk. creme fraiche 18 %
Salt/peber
Finthakket dild
Lidt citronsaft

Røget laks og varmrøget laks

Sådan gør du:

  1. Bræk den varmrøgede laks i små bidder.
  2. Skær den røgede laks i små stykker
  3. Bland laksen i en skål sammen med creme fraichen.
  4. Kom sennep i.
  5. Smag til med citron, salt og peber.
  6. Bland dild i blandingen
  7. Server på ristet rug- eller franskbrød.

Du kan servere lakseriletten på ristet brød eller i en halv avokado. Lakserilette

Lakserilette og brød

Til lakserilette vil jeg servere en tør Chenin Blanc. Chenin Blanc er navnet på en druesort, der kommer fra Frankrig, Sydafrika og Californien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!