Lakserilette

En lille lækker appetitvækker inden middagen eller en let frokostanretning- lakserilette er svaret! Denne lakserilette består af varmrøget og røget laks, som er en helt perfekt kombination, når riletten skal være luftig og smelte på tungen. 2 personer Lakserilette 150 g. varmrøget laks 100 g. røget laks 2 tsk. dijonsennep 4 spsk. creme fraiche 18 % Salt/peber Finthakket dild Lidt citronsaft
  1. Bræk den varmrøgede laks i små bidder.
  2. Skær den varmrøgede laks i små stykker
  3. Bland laksen i en skål sammen med creme fraichen.
  4. Kom sennep i.
  5. Smag til med citron, salt og peber.
  6. Bland dild i blandingen
  7. Server på ristet rug- eller franskbrød.
Vinen til maden

Til lakserilette vil jeg servere en tør Chenin Blanc. Chenin Blanc er navnet på en druesort, der kommer fra Frankrig, Sydafrika og Californien. 

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!