Forretter,  Forside

Lakserilette

Print Friendly, PDF & Email


En lille lækker appetitvækker inden middagen eller en let frokostanretning- lakserilette er svaret!
Denne lakserilette består af varmrøget og røget laks, som er en helt perfekt kombination, når riletten skal være luftig og smelte på tungen.
2 personer
Lakserilette
150 g. varmrøget laks
100 g. røget laks
2 tsk. dijonsennep
4 spsk. creme fraiche 18 %
Salt/peber
Finthakket dild
Lidt citronsaft

  1. Bræk den varmrøgede laks i små bidder.
  2. Skær den varmrøgede laks i små stykker
  3. Bland laksen i en skål sammen med creme fraichen.
  4. Kom sennep i.
  5. Smag til med citron, salt og peber.
  6. Bland dild i blandingen
  7. Server på ristet rug- eller franskbrød.



Til lakserilette vil jeg servere en tør Chenin Blanc. Chenin Blanc er navnet på en druesort, der kommer fra Frankrig, Sydafrika og Californien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!