Granola/mysli

Granola eller mysli er nemt og hurtigt at lave selv. Derudover sparer man en masse penge og får tømt køkkenskabene. Der er ingen grænser for, hvad man kan komme i. I denne opskrift har jeg brugt få ingredienser og sødet med ahornsirup. Men man kan komme andre nødder i, tørret frugt, kokos, brun farin eller kanel for at give den smag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Og så kan det bruge som værtindegave.

Tid: 25 min.

Granola

1 mellemstort lufttæt glas

3 dl. havregryn

1 dl. puffede quinoa

1 dl. grofthakkede mandler

1 tsk. vaniljesukker

25 g. smeltet smør

1 dl. ahornsirup

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
  2. Spred blandingen ud på et bagepapir på en bageplade.
  3. Sæt i ovnen ved 165 grader.
  4. Efter 10 minutter vendes granolaen.
  5. Giv granolaen 10 minutter mere i ovnen.
  6. Tag granolaen ud og lad den køle af.
  7. Når granolaen er afkøles, kommes den på et lufttæt glas.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!