Mæsk – Take away

August 2016

Min kæreste og jeg havde fået anbefalet stedet Mæsk på Frederiksberg, så da vi stod og skulle vælge et sted til lidt lækkert aftensmad, faldt valget på denne lille Take-away biks. Konceptet er simpelt. De har 2 forretter, 2 hovedretter, en suppe, en salat, brød og et par desserter. Priserne er meget attraktive, forretterne koster 48 kr., og en hovedret koster 85 kr.

Vi valgte en gang kylling i karry med MÆSKs æblechutney og vilde ris samt en marineret okse flanksteak med gratineret bagt kartoffel med krydderurter. Retterne så lækre ud og duftede skønt. Vi bor kun 5 min. i bil fra stedet, så vi var ikke bekymrede for, om vores mad blev kold. Men da vi satte tænderne i det, var oplevelsen lettere bekymrende. Vores mad var ikke engang lunken. Da vi målte indertemperaturen var min flanksteak 42 grader og Jespers kylling i karry 46 grader. Så gik det lige pludselig hen og blev farligt!

Jesper ringede til Mæsk, som selvfølgelig beklagede og var noget uforstående over for, at det kunne ske, da de laver stikprøver. Men der måtte vi sige, at det var fysisk umuligt, at retterne mister 20 grader på 5 min. Til sidst tilbød de, at vi kunne komme og få to nye retter. Men der var madoplevelsen og tiltroen til dem lige som ødelagt. Det skal dog siges, at vi nu har to retter og to desserter, der står og venter på hos, når vi føler os klar til at komme igen.

Rigtig ærgerligt, at denne biks ikke levede op til forventningerne. Jeg er ellers vild med konceptet.

 

 

 

error: Content is protected !!