Kiin Kiin Bao Bao – Når ventetiden er det hele værd

Kiin Kiin Bao Bao – når ventetiden er det hele værd

Forleden skulle vi fejre Jespers fødselsdag. Han eeeelsker kinesisk/vietnamesisk mad og havde derfor valgt, at vi skulle prøve at smage en kinesisk Bao. Smagsoplevelsen var fantastisk, og en jeg sent vil glemme. Ja mine tanker kredser faktisk stadig om de lækre Bao’er, vi fik, her 5 dage efter og næste besøg sker helt sikkert snart. Men hvis man forventer at få sin mad hurtigt, er det ikke her. Vi fik vores første ret 1 time efter, vi var ankommet til restauranten! Og der gik laaaaang tid mellem de næste.

Klassisk Bao med braiseret gris, jordnødder og hoisin sauce

Kiin Kiin Bao har både a la carte kort og tastingmenuer. Jeg valgte en tastingmenu, hvor jeg fik 6 retter:

  1. Grillet blæksprutte med østerssauce, basilikum og æggeblomme
  2. Laksesalat med asparges og miso-dressing
  3. En klassisk Bao med braiseret gris, jordnødder og hoisin sauce
  4. En Crispy kylling med chilimayo og forårsløg
  5. Stegt and i grøntsagspandekager
  6. Saltet kokosis med karamel

I menuer hører der 1 flaske mineralvand med samt et glas hvidvin og et glas rødvin. Alt dette fik jeg for 500 kr. I længden kunne det ikke betale sig at vælge en tastingmenu, da man kun sparede ca. 5 kr. Så hvis man ikke er til retterne i menuerne, kan man sagtens bare vælge 5-6 retter fra kortet, som hver koster mellem 45-55 kr.

 

Grillet blæksprutte med østerssauce, basilikum og æggeblomme

Hver og en af retterne var en smagseksplosion, og jeg har ikke prøvet noget lignende før. Jeg sad bogstaveligt talt og skiftede mellem at mumle mmmmm eller gik i panik over, at det snart var den sidste bid, jeg skulle tage af retten. Især deres Bao var helt utrolige, en blød lidt sød bolle med en slags pulled pork eller crispy kylling med chili mayo. Hvis det ikke var for den sindsyge lange ventetid og den vildt dårlige akustik i lokalet, så fik denne madoplevelse toppoint. Desværre var serveringspersonalet ikke helt med, hvilket også gjorde oplevelsen noget forvirrende. Vi fik op til flere gange forkerte retter, og der blev sat ekstra vin på regningen. Så man skal være lidt vågen. Men på trods af det, kommer jeg gerne igen – bare for at få en Bao.

Laksesalat med asparges og miso-dressing

Kiin Kiin Bao Bao

Vesterbrogade 96, 1620 København V

http://www.kiinbao.dk/

 

error: Content is protected !!