Restaurant Under Uret

Smørrebrød til frokost er fantastisk en regnfuld og trist lørdag eller søndag. Men hvor går man hen? Restaurant Under Uret i Øster Farimagsgade 4 er svaret. Her serveres smørrebrød i en hyggelig og uformel atmosfære, hvor ejeren smalltalker med gæsterne og giver dem en følelse af hjemlig hygge og intimitet.

 

Alt er lavet fra bunden og med kærlighed. Det eneste, der mangler, for at kunne give denne restaurant topkarakter, er, at brødet ikke er hjemmebagt.

Hurtigt bliver man betjent og får præsenteret et forholdsvis lille menukort, som dog indeholder alle de gængse danske og velkendte retter. Jeg tror, det eneste vi rigtig savnede var tarteletter. Hvert smørrebrød koster mellem 85 kr. og 130 kr. Derudover kunne man vælge en platte med 6 forskellige stykker, som kokken havde sammensat til samme pris som 2 stykker, man selv vælger.

Jeg valgte to stykker – lun ribbensteg og hjemmelavet hønsesalat.

Begge retter var veltilberedte og smagte rigtig dejligt. Min ribbensteg var saftig og mør, og hønsesalaten bestod ikke udelukket af mayonnaise, men var blandet op, så den var lidt lettere. Rødkålen var hjemmelavet og smagte af jul, måske var der brugt en tand for meget kanel efter min smag. Men jeg sætter pris på, man ikke er i tvivl om, at det er hjemmelavet. Som tidligere sagt manglede det hjemmelavede brød, som kunne give hele denne madoplevelser en ekstra stjerne.

Men alt i alt et dejligt sted, som ikke kostede alverden, og hvor maden og smagen var taget seriøst. Her kommer jeg gerne igen.

Restaurant Under Uret

Øster Farimagsgade 4, 2100 Kbh. Ø

Åben alle dage 11.30-16.00

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!