Rocky Road med hvid chokolade, kokos, skumfiduser og nødder

Når lækkersulten overmander mig, går jeg alle skabene igennem for at se, hvad jeg kan bikse sammen. Denne gang fandt jeg kokostern, hvid chokolade, mini skumfiduser og nødder. Så valget var naturligt – det blev en ny variant af det amerikanerne kalder Rocky Road. Jordens mest simple tilfredsstillelse, når blodsukkeret kræver sukker!

Denne udgave er kun en lille portion, da man ikke behøver meget for at stille trangen. Lav den gerne dagen i forvejen, da den skal på køl.

200 g. hvid chokolade

50 g. skumfiduser

50 g. kokostern

50 g. nødder – her er brugt mandler og hasselnødder

  1. Skær chokoladen i mindre stykker og smelt den i et vandbad.
  2. Kom nødder, skumfiduser og kokostern i en skål.
  3. Hæld den smeltede chokolade ned til de andre ingredienser i skålen og rør godt rundt.
  4. Kom blandingen i en form f.eks. en aluform og sæt den på køl et par timer til massen er fast.
  5. Skær ud i mundrette stykker og server.

Man kan komme de ingredienser i og bruge både mørk og hvid chokolade. En super nem opskrift, hvor man kan lade børnene laver deres egen favorit blot ved at lade dem vælge ingredienserne.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!