Så måtte det ske!

Efter utallige forespørgsler på opskrifter, inspiration, gode spisesteder, brugbare køkkenredskaber og teknikker har jeg valgt at lave en blog, hvor jeg vil formidle lidt af min viden om og passion for mad og samtidig vise nogle af de eksperimenter, jeg går og gør mig i dagligdagen. I første omgang kommer bloggen til at give god bud på opskrifter, men på sigt vil jeg gerne lave små instruktionsvideoer, anmelde nye bøger/blade/køkkenredskaber, fortælle om mine mad- og vinrejser samt anmelde restauranter både i ind- og udland.

Til dagligt arbejder jeg som lærer, hvor et af mine fag er madkundskab. Mad er en kæmpe passion for mig, og jeg er så heldig, at min kæreste, som belejligt nok sælger vin, også er stor madentusiast. Vi rejser verdenen rundt, både bogstaveligt talt og i overført betydning, for at udvide vores horisont mad- og vinmæssigt. Det har bl.a. ført til Restaurant Gordon Ramsay (har 3 stjerner) i London, vinbesøg i Barcelona, Rhinen, Mosel og Oregon, madkursus i Barcelona og vores eget koncept Dinner and Friends, hvor vi én gang om måneden finder et tema f.eks. græsk mad, laver 2-3 retter og via en facebook-begivenhed inviterer 6 af vores bekendte/venner/familie til at komme at spise for 50 kr. Det er en stor succes!

Jeg elsker at inspirere andre, og det håber jeg, denne blog kommer til. Skriv endelig til mig, hvis du har en god idé, en restaurant jeg skal besøge, et køkkenredskab, som jeg ikke har og skal prøve eller er glad for mine opskrifter.

God fornøjelse!

Stine

 

Follow:

1 Comment

  1. Myfoodblog.dk
    Forfatter
    6. november 2021 / 6:48 pm

    Hej Gitte
    Er det stadig samme ejer? Og koncept eller har I ændret tingene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!