Når det bliver en leg at lave pasta!

Når det bliver en leg at lave pasta!

Hjemmelavet spaghetti med asparges

Forleden købte jeg en automatisk pastamaskine! Jeg har altid syntes, at det var noget besværligt at lave frisk pasta og aldrig helt følt, at det var besværet værd. Men efter at være blevet introduceret til Philips Pastamaskine af en ven, forelskede jeg mig ideen om at kunne lave hjemmelavet og lækker pasta på 15 min., derfor måtte jeg bare eje endnu en maskine. Ja vi har efterhånden en hel vognpark herhjemme i vores ydmyge bolig. Jeg var hurtig til at afprøve den. Allerede samme aften, som jeg havde fået den, skulle der laves pasta! Det viste sig, at det at lave frisk pasta pludselig blev en leg. En leg, som børn vil elske at deltage i. Selv rengøringen af maskinen gik som en leg.

Maskinen virker på den måde, at man kommer mel i den. Derefter hælder man langsomt æg og vand i den. Den ælter selv dejen ogbestemmer, hvor lang tid der går, før pastaen kommer ud. Man har fire muligheder at vælge imellem: spaghetti, penne, fettuccine og lasagne. Pastaen tager 15 min. at lave og skal kun koges et par minutter.

Jeg var dybt imponeret af kvaliteten af pastaen, tidsforbruget, lethed i forhold til rengøringen samt hvor sjovt det egentlig var. Maskinen koster 1300 kr. og kan leveres gratis. Jeg synes, den er alle pengene værd, og jeg glæder mig til at invitere på frisk pasta noget oftere.

Spaghetti

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!