Når det bliver en leg at lave pasta!

Når det bliver en leg at lave pasta!

Hjemmelavet spaghetti med asparges

Forleden købte jeg en automatisk pastamaskine! Jeg har altid syntes, at det var noget besværligt at lave frisk pasta og aldrig helt følt, at det var besværet værd. Men efter at være blevet introduceret til Philips Pastamaskine af en ven, forelskede jeg mig ideen om at kunne lave hjemmelavet og lækker pasta på 15 min., derfor måtte jeg bare eje endnu en maskine. Ja vi har efterhånden en hel vognpark herhjemme i vores ydmyge bolig. Jeg var hurtig til at afprøve den. Allerede samme aften, som jeg havde fået den, skulle der laves pasta! Det viste sig, at det at lave frisk pasta pludselig blev en leg. En leg, som børn vil elske at deltage i. Selv rengøringen af maskinen gik som en leg.

Maskinen virker på den måde, at man kommer mel i den. Derefter hælder man langsomt æg og vand i den. Den ælter selv dejen ogbestemmer, hvor lang tid der går, før pastaen kommer ud. Man har fire muligheder at vælge imellem: spaghetti, penne, fettuccine og lasagne. Pastaen tager 15 min. at lave og skal kun koges et par minutter.

Jeg var dybt imponeret af kvaliteten af pastaen, tidsforbruget, lethed i forhold til rengøringen samt hvor sjovt det egentlig var. Maskinen koster 1300 kr. og kan leveres gratis. Jeg synes, den er alle pengene værd, og jeg glæder mig til at invitere på frisk pasta noget oftere.

Spaghetti

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!