Madrick i Vejle – en smagseksplosion

På gågaden i Vejle ligger restauranten Madrick. Stemningen er uformel samtidig med, at maden pirrer dine sanser og giver dig en på opleveren.

En hel almindelig lørdag omkring frokosttid falder mine øjne på de mest farverige tallerkener med mad, jeg nogensinde har set, da jeg går forbi restaurant Madrick på gågaden i Vejle. Da øjnene får læst menukort, må jeg bare prøve at spise frokost der!

Denne dag i april skinnede solen, og der var op mod 20 grader. Derfor var det oplagt at sætte mig ved et af bordene udenfor og nyde de første rigtige tegn på, at vi er på vej mod sommer, selvom restauranten også har servering indendørs. Det var der mange andre end mig, der også gjorde denne dag.

Menukortet bød på:

  • Rørt laksetatar m. Urter, 2 salater og lidt overraskelser.
  • Hønsesalat m. urter, bacon, 2 salater og lidt overraskelse.
  • Hjemmelavet frikadeller m. persille, kold kartoffelsalat, lidt grøn salat samt syltede agurker.
  • Luksus rejemad med håndpillede rejer, grøn salat, rygerostcreme, citronpuré og lidt syltet.
  • Dagens stegte fisk med stegte kartofler, kapers, løg og urter.

Jeg valgte laksetataren, hvilket jeg ikke fortrød, selvom tjeneren hele tiden gik forbi mig med de mest indbydende tallerkener med rejemadder og frikadeller.

Da min laksetatar blev sat foran mig, følte jeg mig som et lille barn. I skålen var der en palette af farver, teksturer og konsistenser, som talte til min nysgerrighed og fik mine tænder til at løbe i vand.

Udover laksetatar var der en overraskelse på tallerknen nemlig stenbiderrogn, som jeg elsker at få her i foråret. Salaterne var helt specielle og utrolig lækre. Havtorn og æbletern gav retten syrlighed og komplimenterede de mange forskellige sur-søde syltede grøntsager så som fennikel, rødløg og græskar. Dette var en helt ny måde at få salat på for mig. Til laksetataren blev der serveret det blødeste, lækreste og vanedannende hjemmebagte foccaciabrød.

Mine roser for denne restaurant vil ingen ende tage, og jeg har besluttet, at jeg er nødt til også at prøve den en aften, hvor menukortet byder på lidt tungere simreretter. Men mon ikke Madrick får sneget noget af det lækre, farverige og syltede tilbehør ind i retten, det skulle ihvertfald undre mig hvis ikke. Både maden til frokost og aften koster omkring 150 kr. Lidt dyrt for en frokostret, men billigt for en aftenret. Men når kvaliteten er i top og alt er hjemmelavet, så giver jeg gerne lidt ekstra.

Mine bedste anbefalinger til restaurant Madrick, Nørregade 55 st., Vejle.

http://www.madrick.dk/

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!