Tim Ho Wan – Dim Sum i Singapore

Tim Ho Wan er en dim sum restaurantkæde med 1 Michelin-stjerne, der bl.a. ligger i Singapore. Stedet kan godt minde lidt om et cafeteria, hvor alt bliver serveret på samlebånd. Men maden smager fantastisk og er forholdsvis billig. Kom i god tid, før du er sulten, for der er mange i køen ude foran. Men ventetiden er det værd.

Tjenerne var ikke vildt gode til engelsk, derfor var det lidt svært at vide, hvor mange retter vi skulle bestille. Men vi bestilte 3-4 retter hver, hvilket var meget passende. Vi kunne trille derfra.

Vi bestilte baked buns with BBQ pork (bagte boller med BBQ gris), crispy golden shrimp balls (sprøde gyldne rejekugler), pork dumplings in hot and spicy sauce (dumplings med svinekød i stærk og krydret sauce), deep fried spring roll filled with shrimp & egg white (forårsrulle fyldt med rejer og æggehvide) og mange flere retter, som jeg ikke kan huske, hvad hedder.

Selvom Tim Ho Wan er en kæde og til tider kan føles som om, man er gået ind på Mac D, så er maden i topform. Jeg ville til enhver tid gå her ind og nyde maden, og da den bl.a. ligger på Orchard Road (shoppinggade), er det oplagt efter en shoppingtur. Bedste din sum som jeg har fået!

Tim Ho Wan

68, Orchard Road, Plaza Singapura http://www.timhowan.com/

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!