Kong Hans Kælder – Kbh. K.

Jeg har længe drømt om at prøve Kong Hans Kælder. I oktober 2016 lavede KK Wine en winemakers dinner på Kong Hans med vine fra Larkmead. Min kæreste Jesper havde talt om denne middag længe, mest pga. af vinene, fordi de ville være fantastiske at prøve. Der var vist kun lavet 60 vine i hele verdene af den ene af dem. Men middagen kostede 2500 kr. pr. mand. På trods af prisen besluttede jeg, vi trængte til lidt forkælelse. Så jeg købte to billetter til os og hold det hemmeligt indtil et par dage før.  Heldigvis blev Jesper meget glad og overrasket!

Menuen stod på:

Havtaske stegt på ben

Tatar med cognac og estragon

Kanin tortellini med trøffel

Gråand med bitter salat

Vildt med kål og pommes pure

Vores udvalg af ost

Det skulle da også vise sig at være alle pengene v

ærd, og jeg gik derfra meget rigere, end da jeg kom. Menuen lød fantastisk, dog havde jeg mit forbehold med tataren. Selvom jeg spiser rigtig meget, så var jeg ikke blevet helt voksen nok til at spise tatar. Men det fik de lavet om på på Kong Hans’ Kælder. Alt smagte himmelsk, og det var en helt speciel oplevelse at se og dufte havtasken, da den blev skåret ud ved bordet og anrettet. Her kommer jeg bestem igen, når pengepungen er til det.

http://www.konghans.dk

Tatar med cognac og estragon
Starters
Havtaske stegt på ben
Gråand med bitre salater
Kanin tortellini med trøffel

 

 

 

 

error: Content is protected !!