Behov – Måske Danmarks bedste pizza?!

Måske Danmarks bedste pizza?!

I en lille villabutik i Kbh. NV, gemt godt af vejen så kun specielle indviede kender den, ligger “Behov – en spisebutik”, som i min optik laver Danmarks bedste pizzaer. De er sprøde, veltilberedte og får mundvandet helt automatisk til at løbe. Og så kan man kun elske smagssammensætningerne, når det er en selv, der har kreeret dem.

Pizza med hvid sovs, artiskok, mozzarella, rucola, kartofler, parmaskinke og hvidløgsolie

Det foregår ikke som på et almindeligt pizzaria, nej her har du muligheden for at bygge din egen pizza fra bunden af. Man får altså en pizza, der er tilpasset ens behov, deraf navnet “Behov”. Jeg synes, konceptet er fantastisk, og når så prisen kun er 95 kr. for en pizza, der oser så meget af kvalitet og velsmag, som Behovs gør, kan man kun ende med at være lykkelig.

Denne aften var vi fire afsted, der skulle bygge vores egen pizza. To af os var nybegyndere, men konceptet er enkelt og hurtigt at gennemskue, så det var en smal sag. Man får simpelthen udleveret afkrydsningslister, hvor man vælger sin bund, sin sovs og sine ingredienser.

Afkrydsningslisterne

Det første valg, man skal træffe er omkring bunden. Her findes tre valgmuligheder: klassisk, fuldkorns eller glutenfri. Derefter skal man vælge sovs, der er ligeledes tre muligheder: en rød sovs med modne øko-tomater, hvidløg, olivenolie og krydderier. En grøn sovs lavet på spinat, artiskok, rucola, basilikum og persille eller den hvide sovs på ricotta og baconrøg. Derefter skal man vælge mellem toppings, og man kan vælge, det antal man vil. Der er bl.a. bøffelmozzarella, gedeost, pancetta, chilikrydret salami (ventricina), auberginer, kartofler, kogt skinke (cotto), økologiske meatballs, og festen fortsætter og fortsætter.

Jeg valgte en pizza med klassisk bund, hvid sovs med ricotta og baconrøg, bøffelmozzarella, artiskokker, kartofler, parmaskinke, rucola og hvidløgsolie. Denne pizza var intet mindre end fantastisk, og hver bid var en lille smagseksplosion. Jeg kommer helt sikker til at drømme om denne pizza i lang tid, og mon ikke jeg får sneget mig forbi i den nærmeste fremtid igen. Danmarks bedste pizza!

Min pizza

 

Jespers pizza med meatballs og salami

Adressen er: Rentemestervej 94, 2400 Kbh. NV.

http://behovpizza.dk/

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!