10 Sommerdrinks til store og små gæster

Vi har været på ferie, og nu er tiden inde til at nyde mad og drikke i godt selskab. Men det kan være svært at finde på, hvad man skal serverer som for-drink til de her selskaber. Så for at hjælpe dig, har jeg lave en e-bog med 10 sommerdrinks, der kan bruges, når du både har store og små gæster. Det vil sige, de er både uden og med alkohol. Så behøver du ikke tænke så meget over det, når du næste gang planlægger din gæstemiddag. E-bogen koster ingen penge, så det er bare at gå ind og nuppe den med det samme-

Agurke aqua fresca

Aqua fresca betyder egentlig frisk vand og stammer fra Mexico. Det er blendet frugt eller grøntsag blandet med vand og lidt sirup. Det er ultra nemt at lave og smager skønt og læskende. Hvis du ikke har prøvet det før, så vil jeg varmt anbefale det. Der er 4 opskrifter i e-bogen 10 sommerdrinks, hvor aqua fresca bliver brugt – to med agurk og to med ananas. Hvis du sidder og tænker, at det er jo bare juice, så tager du fejl. Det er en tyndere udgave af juice, som ikke er så intens og sød. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke har kendt til den noget før, og det bliver helt sikkert noget, jeg kommer til at serverer meget af for mine gæster fremover – både med og uden alkohol.

Sommerdrinken agurke aqua fresca
Agurke aqua fresca

Lava flow

To gange har jeg været på Hawaii og begge gange forelskede jeg mig hovedkuls i denne drink – lava flow. Jeg tænker, man godt kan se, hvordan navnet er opstået. Det er en blanding af kokoscreme (ikke kokosmælk) og jordbærpuré, og der er selvfølgelig alkohol i. Den tager mig fulkommen tilbage til øerne med det klare blå vand, hula-pigerne og de sorte klipper.

Sommerdrinken lava Flow
Lava Flow

Her kan du se, hvordan man laver den fede effekt, hvor jordbærpuréen stiger op som flammende lava.

Rabarber G&T

Jeg elsker rabarber, så en drink med rabarber er det ultimative for mig. I løbet af sæsonen laver jeg rigtig meget rabarbersaft, og så fryser jeg det ned i papbæger, så jeg kan tage op efter behov. Så kan det holde sig i rigtig mange måder og jeg kan bruge det til en masse ting bl.a. denne rabarber G&T.

Sommerdrinken rabarber G&T
Rabarber G&T

Indhold

Der er 10 sommerdrinks i e-bogen, som er nemme at lave og smager af sommer. Så hvis du har mod på at prøve noget nyt, så hent bogen og prøv dem næste gang, du skal have gæster.

Du får opskrifterne på:

  • Lemonade
  • Rabarbersaft
  • Ananas aqua fresca
  • Agurke aqua fresca
  • Ananas bellini
  • Radler
  • Lava flow
  • Rabarber G&T
  • Ananas G&T
  • Agurke cocktail
E-bogen 10 sommerdrinks
Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!