Vacumpakker – hvis du ikke har en, så få en

Julen nærmer sig, og hvis man er et madøre, som mig, vil størstedelen af juleønskerne have noget med mad at gøre. Og hvis du ikke allerede har en vacumpakker, så sørg for at ønske dig én. Jeg havde fødselsdag i november og fik i gave en ny vacumpakker – en Foodsaver v2860.

Foodsaver v2860 er en af de bedste på det danske marked i øjeblikket ifølge “Tænk og Test”, og de har uden tvivl ret.

Selvom den ser meget stor ud – fylder næsten hele køkkenbordet, så har den en fantastisk funktion. Den kan klappes sammen og stilles op af væggen. Det er så smart, og så fylder den næsten ikke noget. Og den kan stå fremme på køkkenbordet.

Min kæreste Jesper købte forleden dag 3 kg. lækkert oksekød hos slagteren, som han i løbet af en dag forvandlede til langtidskogt bolognese, lasagner, burrito- og tacokød.

Ved at vacumpakke alle retterne, undgår vi, de fylder helt vildt i fryseren. Derudover har det en længere holdbarhed.

Vi køber stort ind f.eks. ribeye og skærer det i bøffer og vacumpakker. Så er det nemt lige at tage op, når vi skal bruge det.

Man kan selvfølgelig også vacummere friske råvarer, hvis man vil have det til at holde længere i køleskabet.

Foodsaver v2860 er enormt kraftig og kan bruges både til tørre og våde ting. Derudover følger der en beholder med, hvis man f.eks. har behov for at vacumpakke småkager eller lign.

Man kan indstille maskinen til selv at vacumere, eller man kan gøre det selv, hvis man har ting, der er lidt mere sarte.

Foodsaver v2860 kan bl.a. købes på hjemmesiden KitchenOne.dk (reklamelink), som desuden har masser af andre fede gaveidéer til madelskere.

Skynd dig at få en vacumpakker, hvis du ikke allerede har en.

Vacumpakkeren bruges også, hvis du skal lave sous vide. Du kan købe dit sous vide tilbehør på SousVide.dk (reklamelink).

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!