Så er der lavet hjemmelavet rabarbersaft af min mors rabarber. Hun havde en kæmpe bunke, som skulle bruges.
Jeg gik og troede, at det var tidskrævende at lave rabarbersaft, men det er noget af det nemmeste. Og så vil jeg også kunne bruge saften i drinks hele sommeren.
Rabarbersaft
(Giver ca. 1 liter saft)
500 gr. rabarber
200 gr. sukker
1 liter vand
1 vaniljestang
Revet skal fra 1 citron
- Skyld rabarberne og skær dem i mindre stykker på ca. 1 cm.
- Kom rabarberne i en stor gryde.
- Kom vand, sukker og citronskal i gryden.
- Flæk vaniljestangen og kom den i gryden.
- Kog rabarberne i ca. 15 min.
- Når de har kogt, så sluk for dem og lad massen trække i 15 min.
- Hæld massen og væsken igennem en tyndmasket si, og kom væsken på atamonskyllede flasker.
- Opbevares et par uger i køleskabet.
- Drikkes ufortyndet.
Myfoodblog.dk
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.
Find me on: Web | Facebook