Jordbærsyltetøj – når jordbærrene skal bruges

Hvad gør man, når jordbærrene er blevet kedelige, fordi man har købt for mange eller har glemt, at man havde dem? Så laver man dem da bare om til syltetøj!

2 små glas

Jordbærsyltetøj

500 gr. jordbær

250 gr. sukker

Saft fra 1 lime

  1. Skyl jordbærrene og skær stilken af.
  2. Kom dem i en gryde med sukkeret.
  3. Kog bærrene i ca. 5-8 minutter. Sukkeret skal være opløst, og bærrene forholdsvis bløde.
  4. Tag bærrene op i en skål med en hulske.
  5. Kog saften videre i ca. 10 minutter, så den bliver lidt tykkere.
  6. Kom bærrene over i saften og kog 1 minut.
  7. Skyl glassene i atamon og kom syltetøjet i glasset.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!