Drømmer en ny drøm

Jeg drømmer en ny drøm. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at drømme en ny drøm, sætte sig et mål og handle på det!

I dag er jeg blevet uddannet coach fra Sofia Manning, og jeg er vildt stolt. Det har været en uddannelse, der har taget mig på en vild, personlig rejse, skabt et væld af nye mål og givet mig drømme for fremtiden.

Men hvorfor fortæller jeg dig dette? Det gør jeg, fordi en af mine drømme er at kombinere min nye uddannelse med min passion for og viden om mad. Derfor vil jeg i den kommende tid her på bloggen fortælle om, hvordan man gør hverdagen, og ikke kun weekenden, til en fest! Og du er selvfølgelig inviteret ❤

Følg med her på bloggen.

Du er aldrig for gammel til at sætte endnu et mål eller drømme en ny drøm.” – Citat CS Lewis 

Hvad drømmer du om?

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!