Drømmer en ny drøm

Jeg drømmer en ny drøm. Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at drømme en ny drøm, sætte sig et mål og handle på det!

I dag er jeg blevet uddannet coach fra Sofia Manning, og jeg er vildt stolt. Det har været en uddannelse, der har taget mig på en vild, personlig rejse, skabt et væld af nye mål og givet mig drømme for fremtiden.

Men hvorfor fortæller jeg dig dette? Det gør jeg, fordi en af mine drømme er at kombinere min nye uddannelse med min passion for og viden om mad. Derfor vil jeg i den kommende tid her på bloggen fortælle om, hvordan man gør hverdagen, og ikke kun weekenden, til en fest! Og du er selvfølgelig inviteret ❤

Følg med her på bloggen.

Du er aldrig for gammel til at sætte endnu et mål eller drømme en ny drøm.” – Citat CS Lewis 

Hvad drømmer du om?

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!