Forside,  Restauranter i DK

Restaurant Kul i Kødbyen

Ja, jeg er stor fan af Kødbyen og er ved at spise mig igennem de mange forskellige restauranter, der findes. Denne gang er det restaurant Kul, som meget oplagt laver maden over kul, så det får en dejlig grillet smag.

Jeg havde valgt at købe en menu gennem Earlybird. Fordelen er, at det bliver billigere. Ulempen er, at man ikke selv kan vælge, hvad man vil have. Det er en fixed menu. Denne aften så menuen sådan ud:

Kimchi hummus med tapioka chips og oliven. Smart måde at spise hummus på. Man kan få samme slags chips ved at stege rispapir i olie. Kimchien var ikke særlig udtalt, men det smagte godt.

Havtaske med gylden spelt. Jeg var helt vild med spelten. Den var lavet som en speltotto og passede så godt til fisken. Det vil jeg huske at lave en dag.

Perlehøne og safransmør. Endnu en lækker ret, der smagte godt af kul. Desværre var safransmagen ikke så tydelig, og min perlehøne var desværre ikke gennemstegt. Men tjeneren beklagede dybt og sørgede for, jeg fik en ny ret og et glas vin.

Striploin af okse. Her var jeg ved at nå bunden, da jeg jo havde fået to gange perlehøne. Havde foretrukket en dessert, jeg er jo en dessertpige.

Ja, der var jo ingen dessert med i menuen, og det var jeg faktisk ked af. Savnede det søde. Jeg skulle lige vænne mig til kulsmagen i alle retterne. Det blev lidt ensformigt. Alt var meget veltillavet, men jeg savnede det sidste skud kærlighed i forhold til at retterne var perfekte. Det gik lidt for stærkt nogle gange.

Restaurant Kul, Høkerboderne 16 B, Kødbyen.

https://restaurantkul.dk/

Indlægget indeholder affiliate-links.

Oktober 2019

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!