Hvad skal man stille op med den sidste rest af den græske yoghurt? Man skal selvfølgelig lave is! En rest græsk yoghurt kan hurtigt blive til den lækreste is. Tøm skabene og se, hvilke smagsnuancer du kan finde på.
Mit skab bød på en flaske med chokolade- og jordbærsauce og en dåse med nesquik chokoladepulver. Så det blev til to forskellige slags is.
Bland yoghurten med den smag, du ønsker. Kom den i en lufttæt beholder og kom den i fryseren. Fryses 1 døgn.
Ønsker du at lave isen med frugtsmag, skal du komme frosne bær, yoghurt, citron og honning i en blender. Når det hele er blendet, kommes det i fryseren.
Januar 2018
Myfoodblog.dk
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.
Find me on: Web | Facebook