Xin Fu- kinesisk restaurant i Holte

Foto: Dicte Barslund

At finde en god kinesisk restaurant i København er svært. Maden er altid lidt middelmådigt, og alt er friturestegt, så man har en fornemmelse af, at blodkarrene er fuldkommen stoppet til, når man forlader restauranten. Fadene er halvtomme, og maden lunken.

Men denne kinesiske restaurant beliggende i Holte, har alt, hvad hjertet begærer til billige penge. Derudover har de forstået at gøre en buffet indbydende og lækker. Xin Fu byder på sushi, mongolian barbeque, kinesiske retter, salatbar og desserter i alle afskygninger. Så alle kan være med – og børnene vil juble over dessertmulighederne.

Foto: Dicte Barslund

Det lækre ved denne restaurant er, at der altid er fyldt op på deres fade. Det ser visuelt lækkert ud, og alle råvarer er friske. Sushien står de og laver hele tiden, de kinesiske retter er lavet i små portioner, så de bliver fyldt op ofte og er dejlig varme og nylavede.

Foto: Dicte Barslund

Hvis du er til Mongolian Barbeque, hvor man vælger kød, grøntsager og nudler, som bliver stegt for dig på en grill, så er det her stedet. På dit bord står der et glas med små klemmer, der har et nummer. Du sætter klemmen på din tallerken og afleverer den ved lugen til grillen. Når maden er færdig, kommer tjenerne ned med den til bordet, så du slipper for at stå og vente på den. Det er luksus.

Foto: Dicte Barslund

Dessertbaren er et kapitel for sig selv. Der er mindst 10 forskellige typer is, som kan pyntes med karmelsovs, chokoladesovs, nødder eller andre typer drys.

Foto: Dicte Barslund

Derudover er der pandekager, små lækre kager og frugt. Et paradis for alle med en sød tand. Man kan selvfølgelig også tage gratis te eller kaffe til desserten.

Foto: Dicte Barslund

Har du lyst til hurtig og billig mad, kan jeg varmt anbefale denne restaurant. De har plads til mange, og der er legerum til børnene. Vi kører gerne lidt længere for at få noget lækkert.

Der er altid travlt, så det er vigtigt at bestille bord. Mandag til torsdag koster det 149 kr. for voksne. Fredag til søndag er det 159 kr. Børn koster 79, hvis de er under 12 år. Børn under 3 år koster 40 kr.

Foto: Dicte Barslund

www.xinfu.dk

Øverødvej 5B, 2840 Holte.

Buffet 17.00-21.30.

Tak til Dicte Barslund for at tage billeder af den dejlige buffet.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!