Macarons med pumkin pie spice smørcreme

Macarons med pumkin pie spice smørcreme

Macarons med pumkin pie spice smørcreme er perfekte til efterår og Halloween. Det er tid til at omfavne de varme krydderier og smag, der følger med sæsonen. En af mine yndlingsmåder at gøre det på er ved at forvandle de ikoniske franske macarons til en smagseksplosion af efterårets bedste smage. I dag vil jeg dele en opskrift på macarons med pumpkin pie spice smørcreme, der forhåbentlig vil tage dine smagsløg med storm.

Pumkin pie spice

USA er pjattet med dette krydderi, der bruges i deres græskartærter på denne årstid. Men de nøjes ikke med at komme det i tærter, de bruger det i chai latte, is, pandekager, smoothies, kaffe m.m. De er helt vilde med det, og jeg kan godt forstå dem. Selve krydderiet er meget nemt at lave selv. Man blander bare muskatnød, kardemomme, stødt ingefær og kanel sammen i samme blandingsforhold. Få her www.simplyrecipes.coms opskrift på Pumkin Pie.

Pumkin pie spice

Macarons – en ægte udfordring

At lave macarons kan virke som en skræmmende udfordring, men lad dig ikke afskrække. Når du først har mestret teknikken, vil du blive belønnet med smukke, sprøde små kager, der smelter på tungen. Det er vigtigt at tage dig tid, være tålmodig og følge opskriften nøje for at opnå det bedste resultat.

Macarons

Pumkin pie spice smørcreme – det perfekte match

Hvad er en macaron uden et lækkert fyld? Pumpkin pie spice smørcreme er den perfekte makker til de delikate skaller. Den kombinerer de klassiske krydderier fra pumpkin pie, som kanel, ingefær, muskat og kardemomme med en blød smørcreme. Resultatet er et fyld, der er cremet, krydret og fyldt med smag.

Tips til succes

Når du kaster dig ud i at lave disse efterårsinspirerede macarons, er der nogle tips, der kan hjælpe dig med at opnå succes:

  1. Sigt dine ingredienser: Sigt mandelmel og flormelis nøje for at fjerne klumper og opnå en glat dej.
  2. Stuetemperatur: Lad æggehviderne få stuetemperatur, inden du bruger dem for at opnå den bedste konsistens i dine macarons.
  3. Bliv ved med at øve: Macaronbagning kan tage lidt tid at mestre, så vær ikke bange for at prøve flere gange. Hver gang lærer du noget nyt, der hjælper dig med at forbedre dine færdigheder.

Serveringsforslag

Når dine macarons er færdige, kan de serveres som en skøn dessert til efterårsfesten eller en hyggelig aften derhjemme med en kop varm te eller kaffe. De er også fantastiske som en sød overraskelse i en madpakke eller som en gave til en ven.

Macarons med pumkin pie spice smørcreme

Macarons med pumkin pie spice smørcreme

Myfoodblog.dk
Forb. tid 2 timer 30 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Samlet tid 2 timer 48 minutter
Ret Bagværk, Dessert
Køkken Amerikansk, Fransk
Antal 20 stk.

Ingredienser
  

Macarons

  • 17´2 g. fint mandelmel
  • 160 g. past. æggehvider De skal have stuetemperatur
  • 300 g. flormelis
  • 100 g. sukker
  • orange frugtfarve

Pumkin pie spice

  • 1 tsk. stødt muskatnød
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. kardemomme

Smørcreme

  • 150 g. blødt smør
  • 240 g. flormelis
  • 1 spsk. mælk
  • 4 tsk. pumkin pie spice

pynt

  • flormelis
  • past. æggehvide
  • Orange frugfarve
  • spiseligt guld i små flager
  • guldstøv

Sådan gør du
 

Macarons

  • Bland mandelmel og flormelis i en skål. I en anden skål piskes æggehvider og sukker stift. Når man kan lave toppe af æggehviderne, sies mandelmel og flormelis ned til dem. Hvis du ønsker en helt glat overflade på dine macarons, skal du si mandelmelet og flormelisen to gangen, indes det kommes ned til æggehviderne
  • Tilsæt frugtfarve (tilsæt, indtil du har den ønskede farve), og vend det hele forsigtigt rundt
  • Kom bagepapir på en bageplade. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt ca. 40 små cirkler på størrelse med en 5-krone på bagepapiret
  • Bank bagepladen ned i bordet et par gange, så luftboblerne kommer ud af dejen
  • Lad dem tørre ca. 1 1/2 time, så de får en "hård" overflade, når du rører ved dem
  • Bag dem midt i ovnen i ca. 18 min. ved 160 grader alm. ovn. De er færdige, når de kan tages af pladen. For at de ikke bliver brune af varmen kommes en rist øverst i ovnen
  • Lad dem køle helt af, før de fyldes med smørcremen

Pumkin pie spice

  • Bland krydderierne sammen

Smørcreme

  • Pisk blødt, flormelis, mælk og pumkin pie spice sammen med en elpisker. Kom cremen på en sprøjtepose

Pynt

  • Bland formelis, frugtfarve og æggehvide sammen til glasur
  • Kom smørcreme mellem to macarons og pres dem let sammen
  • Pynt med et par striber af glasuren på toppen af macaronen, pynt med guldstøv og flager af spiselige guld. Sæt dem på køl
  • Servér
Keyword efterår, halloween, macaron, Pumkin pie spice, smørcreme

Andre opskrifter

Påske macarons med saltkaramel
Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!