Her får du mit forslag til desserter til nytår. Nogle kan laves i forvejen, andre skal laves, imens gæsterne er der. Fælles for dem alle er, at de smager fantastisk og giver dine gæster en følelse af forkælelse.
Mazarinkage med lemoncurd og marengs
En ny måde at servere den lille, franske citrontærte – tarte au citron. Få opskriften her
Banan soufflé
Jeg elsker at serverer soufflé for mine gæster, desserten har en rigtig wow-effekt. Opskriften er nem at gå til. og jeg guider dig igennem, så du er sikker på et perfekt resultat. Servér vaniljeis og en varm chokoladesauce til. Få opskriften her.
Pavlova med saltkaramel og jordbær
Opskriften på pavlova har jeg hjembragt fra New Zealand. Du kan komme alverdens frugt oven på og pynte den festligt med glimmer og stjernekaster i anledningen af nytåret. Du får opskriften her.
Jordbærsoufflé
Endnu en variant af soufflé – her er der en flydende jordbærpuré i bunden, som kan spices op med lidt alkohol, hvis man er til det. Servér med vaniljeis. Du får opskriften her.
Jordbærsuppe med sneæg
Lækker og minder om sommer, den laves på frosne bær, så den kan laves hele året. Den kan serveres både varm og kold. Du får opskriften her.
Mandelchokoladekage med jordbær eller kiwi
Min yndlings chokoladekage. Den kan også pyntes med kiwi, som passer bedre til årstiden. Du får opskriften her.
Aperol trifli
Min trifliopskrift, som kan variereres i det uendelige. Her har jeg lavet den med Aperol. Du får opskriften her.
Citrontiramisu
Den traditionelle dessert har fået et mere frisk og let udtryk ved at tilføje Limoncello. Du får opskriften her.
Pandekager med appelsinsauce og vaniljeis
Den varme appelsinsauce smelter sammen med den kolde is og laver et perfekt match til lune pandekager. Du får opskriften her.
Sort sesam is med sesamkaramel
En japansk dessert, som smager virkelig lækker. Du får opskriften her.