Flæskestegssandwich

Resterne fra den langtidsstegte flæskesteg skal dagen efter bruge til at lave den lækreste flæskestegssandwich. Enhver gæst vil elske det! Mine tænder løber i vand bare ved tanken…..

Langtidsstegt flæskesteg

Jeg har i flere år jagtet opskriften på den perfekte flæskesteg, som giver sprød svær, og gør kødet så mørt, at det falder fra hinanden. Men jeg har aldrig haft succes med at finde en. Så i år har jeg eksperimenteret i køkkenet adskillige gange og har fundet på en opskrift, som udover at give den perfekte steg, også gør det meget let at have gæster på besøg til flæskesteg. Den skal nemlig passe sig selv i ovnen i 6 timer ved 130 grader. Se opskriften her.

Hjemmelavet rødkål

Det er ikke svært at lave hjemmelavet rødkål, og når du alligevel er i gang med flæskestegen, så vil det være oplagt at lave lidt rødkål, som også kan bruges dagen efter tilat komme i din flæskestegssandwich. Rødkål kan laves lang tid i forvejen og fryses ned, så det er faktisk ganske enkelt. Se min opskrift på rødkål her.

Hjemmelavet agurkesalat

Agurkesalat hører til i en flæskestegssandwich og kan laves på ganske kort tid og smager bare så meget bedre end den købte. Det eneste man skal bruge er agurk, eddike, sukker, salt og peber. Og du vil få en agurkesalat med et lækkert bid i, modsat dem du køber, som næsten er bløde som smør. Læs min opskrift på agurkesalat her.

Sennepsdressing

Jeg kan godt lide den skarpe smag af sennep i min flæskestegssandwich. Denne dressing kan bruge til rigtig mange ting. Jegg bruger den bl.a. også i mine hotducks (confiteret and eller anderester i hotdogbrød). Du kan læse opskriften på hotducks her.

Du skal bruge:

8-12 skiver flæskesteg med svær

4 Brioche burgerboller

Rødkål

Agurkesalat

4 spsk. cremefraiche 18 %

4 spsk. mayonnaise

4 tsk. dijonsennep

4 tsk. grov sennep

Lidt citronsaft

Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Bland mayonnaise, cremefraiche, de to slags sennep, citronsaft, salt og peber sammen. Smag til
  2. Hvis flæskestegen er kold, så skær den i skiver og lun dem i ovnen i et par minutter ved 200 grader. Sværen skal ikke varmes, så bliver den blød
  3. Bollen ristes i ovnen samtidig med kødet. Den skal ristes på begge sider
  4. Varm rødkålen
  5. Tag de varme boller og smør dem med sennepsdressingen
  6. Læg 2-3 skiver flæskesteg og svær på bollen
  7. Kom rødkål og agurkesalat på
  8. Læg overbollen på
  9. Servér
Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!