Her får du opskriften på kartoffelsalat med rygeost. Den er et dejligt alternativ til den almindelige kartoffelsalat, som vi kender den og med sin lettere røget smag, passer den perfekt til grill.
Du skal bruge:
600 g. små kartofler
4 spsk. creme fraiche 18 %
4 spsk. økologisk rygeost
15 radiser
1/2 agurk
salt og peber
Sådan gør du:
Kom kartoflerne i en gryde og fyld op med koldt vand, indtil kartoflerne er dækket
Kom 2 tsk. fulde groft salt i vandet
Kog kartoflerne i 5 minutter
Sluk derefter blusset, og lad kartoflerne stå i vandet med låg på i 20 min.
Skyld kartoflerne i koldt vand
Skær kartoflerne i tykke skiver
Skær radiserne i tykke skiver
Skær agurken i tern
Bland rygeost, creme fraiche, salt og peber godt sammen i en skål
Bland kartoflerne med creme fraiche dressingen, agurken og radiserne
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.