Friske grøntsager og frugt

I dag vil jeg komme med en anbefaling, fordi jeg simpelthen er blevet så begejstret for dette firmas varer og koncept. Det drejer sig om firmaet Fresh.land, der leverer kasser med grøntsager og frugt. Jeg er faldet tilfældigt over dem, men de bliver helt sikkert en del af min madlavning fremover. Denne anbefaling er ikke sponsoreret.

Fresh.land

Lidt tilfældigt faldt Jesper (min kæreste) over dette firma og spurgte, om ikke vi skulle prøve dem. Det specielle ved Fresh.land er, at alle mellemled bliver sprunget over. Landmændene sælger direkte til Fresh.land, som så kan sælge det videre til forbrugeren. Dermed spares co2 og madspild, hvilket firmaet har vundet en masse priser for. Og det aller vigtigste – frugten og grøntsagerne er totalt friske. Normalt er det 3-4 måneder gammelt, når vi får det i butikkerne, og sprøjtet med alt muligt for at holde sig. Men ikke den her, se video her om frugtens vej.

Økologisk

Størstedelen af den frugt og grøntsager som Fresh.land sælger, er økologisk og kommer fra Danmark, Spanien eller Portugal. De sælger også mel fra det biodynamiske landbrug og økomølleri Kragegaarden på Fyn. Læs om landmændene her.

Vores bestilling

Vi købte 6 kg. Økologisk avocado-citron,3 kg. øko. tomater, 4 kg. øko. kål mix, 6 kg. øko. andalusisk sæsonmix og 700 g. økologiske pistachienødder. Det hele blev i alt 987 kr. med fragt. Man kan købe en enkelt gang eller få kasserne som abonnement, det bestemmer man selv. Jeg synes, vi fik rigtig meget for pengene!

Den modne avocado

Kender du det? Du skal lave guacamole, men avokadoen er enten stenhård eller brun og trådet inden i, fordi den er for moden. Det er altid svært at finde de avokado, der bare er perfekte. Jesper er vild med avokado, men bliver altid så skuffet, når han oplever ovenstående. Vi havde jo købt 6 kg. Avocadoer, som nok er lige i overkanten for 2 personer, så vi valgte at dele dem med min mor og min søsters svigermor, der lever af avocadoer. Spændingen var stor, da den første avocado blev åbnet. Den var perfekt!

4 uger efter

Her 4 uger efter leveringen har vi stadig avocadoer. De har ligget i køleskabet og hygget sig det meste af tiden. Men vi har altid et par stykker liggende i en skål på bordet. Når de har ligget i skålen i 2 dage, er de perfekte. De avocadoer vi har tilbage, er stadig lige til at tage ud af køleskabet og spise her 4 uger efter leveringen. Ikke én har været dårlig ud af de over 6 kg., vi har fået. Det er fantastisk!

Tip top

Alle de grøntsager og frugter vi modtog var i tip top orden. Tomaterne var flotte og smagte lige som, de skulle – af sol og sommer. Kålen var sprød og frisk, citronerne store og appelsinerne saftige. P.s. tomaterne er modne, selvom de er grønne. Sådan ser de bare ud.

Min varmeste anbefaling

Fresh.land får 5 stjerne for levering, fantastisk produkt og wow-effekt! Jeg er dybt imponeret og vil fremover bruge grøntsager, frugt og avocadoer fra dem. Dog skal vi nok bruge lidt flere, der vil dele med os, da vi ikke kan spise det hele selv 😉 Næste portion avocadoer skal bestilles lige om lidt her. Prøv det før din nabo.Fresh.landhttps://fresh.land/

Opskrifter med avokado

Mexicansk rejecocktail

Poke Bowl med crispy chicken

Frokostsalat med and og gomadressing

Avokado eggs benedict

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!