Goma-dressing

Jeg elsker goma-dressing! Kan jeg få lov til det, så putter jeg det på alt. Det er en japansk sesamdressing, lettere sødlig, som smager skønt især til asiatisk mad. Goma betyder sesam deraf navnet. Den er ganske enkelt at lave selv. Gomadressingen er enorm alsidig og kan både bruges til kød og i salater. Den kan holde sig i én uge i køleskabet.

Goma dressing

Myfoodblog.dk
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Dressing
Køkken Asiatisk

Ingredienser
  

  • 3 spsk. ristede sesamfrø
  • 1/2 spsk. eddike
  • 1 spsk. sukker
  • 3 spsk. hjemmelavet mayonnaise
  • 1/2 spsk. soja
  • 1/2 spsk. sesamolie

Sådan gør du
 

  • Sesamfrø ristes på en pande og blendes derefter til mel
  • Bland soja, sesamolie og mayonnaise med sesammelet
  • Smag til med eddike og sukker
  • Servér
Keyword asiatisk, dressing, Goma, mayo
Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!