Mad & Kaffe

Mad & Kaffe er mit yndlingssted, når jeg skal spise morgenmad i weekenden. De har hele 3 spisesteder – et på Frederiksberg (Godthåbsvej), et på Vesterbro (Sønder Blvd) og et på Amager (Tyrolsgade). Jeg har prøvet både den på Frederiksberg og den på Vesterbro, og de er begge fantastiske.

kyllingenuggets, humus med avokado, nutella og lemonade
kyllingenuggets, humus med avokado, nutella og lemonade

Maden

Mad & Kaffe serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg har kun smagt deres morgenmad, og det er primært, fordi jeg ikke er så imponeret af menukortet til frokost & aften. Mad & Kaffe opererer ud fra et koncept om, at man selv sammensætter elementerne til sin morgenmad. Man kan vælge mellem 3 ting til 105 kr., 5 ting til 145 kr. og 7 ting til 175 kr. Jeg vælger altid 5 ting, det er mere end rigeligt til mig. Men det er sååå svært at vælge, hvad man skal have, fordi der er så mange lækre ting.

Kvalitet

Kvaliteten på maden er helt i top. Det er hjemmelavet, og der er kælet for detaljerne. Rigtig meget af maden er økologisk eller vegetarisk, og det er frisklavet. Dette er ikke det sædvanlige brunchsted, hvor du får færdiglavede produkter. Nej, alt er hjemmelavet – selv nutellaen!

Brunch på Mad & Kaffe Vesterbro
Avokado, spejlæg, bacon og humus udenfor på Mad & Kaffe Vesterbro

Kom tidligt

Man kan ikke booke bord til brunch, derfor anbefaler jeg, at man kommer enten kl. 8. 20 – og venter udenfor til de åbner eller kl. 9.45, hvor det første hold gæster er ved at have spist færdigt. Det er nemlig et rigtig populært sted, især i weekenderne, og da man ikke kan bestille bord, venter folk udenfor, indtil der er et ledigt bord. Der er brunch i weekenden fra kl. 8.30-13.00 og i hverdagen fra kl. 8.30-12.30.

Hvad skal man bestille?

Jeg bestiller som sagt altid 5 ting, og det er stort set altid det samme: en brødkurv med to slags brød et lyst og et mørkt samt økologisk smør, økologisk Vesterhavsost med blommemarmelade, varmrøget lakserilette med dild, creme fraiche, rugbrødscrumble & brøndkarse, dansk bacon med rosmarin og til sidst økologiske røræg med Havgus ost & purløg.

Min kæreste Jesper hader brunch. Hvis han kan lade være med at spise morgenmad, så er han glad. Men brunch hos Mad & Kaffe er han altid med på, fordi det ikke minder om almindelig morgenmad, æg og bacon. Han bestiller altid en økologisk croissant, avokado med humus, valnøddeolie, ristede kikærter & purløg, kyllingenuggets med jalapeñocreme & koriander og hjemmelavet nutella. Derudover bestiller han en brødkurv, som jeg altid får, så jeg har lidt ekstra brød. Det er da kærlighed!

Kyllingenuggets, avokado og humus
Kyllingenuggets, avokado og humus

Drikkelse

Kaffe er det naturlige valg til en gang brunch. Men Mad & Kaffe byder også på nogle virkelig lækre hjemmelavede lemonader. Vi plejer at få en lemonade med ingefær, den er dejlig stærk og får én til at vågne. Jeg er ikke kaffedrikker – ja, du hørte rigtigt! Det er jo næste utopi at være lærer og ikke drikke kaffe, men jeg bryder mig simpelthen ikke om smagen. Så jeg får altid en Chai latte til min morgenmad. Den laver de også rigtig godt.

Min vurdering

Hvis du ikke har gættet det, så er jeg vild med Mad & Kaffe. Jeg tager gerne overnattende gæster med derhen, fordi det er nemt og lækkert.

Denne anmeldelse er ikke sponsoreret, men ene og alene et udtryk for min egen begejstring for et produkt.

Stine Bengtsson
Mig, der nyder udeserveringen på Mad & Kaffe på Vesterbro

Mad & Kaffe

Godthåbsvej 45, st. th., 2000 Frederiksberg

www.madogkaffe.dk

Andre restaurantanbefalinger

Jeg anmelder både restauranter i ind- og udland. Du kan læse mine anbefalinger til restauranter i DK her. Mine restaurantbesøg i New York, Singapore, Hamborg, Irland, Cananda og Dubai kan du læse om her

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!