Marineret champignonsalat

Marineret champignonsalat var en af mine yndlingssalater som barn. Det er en ganske simpel salat, som kan bruges til alt slags kød, men er genial som tilbehør til grillmad. 


Hurtig at lave

Den tager ikke mange minutter at lave, men skal stå og trække i mindst en time, så champignonerne ikke mere er rå. Marineret champignonsalat er nem gæstemad. 


Til 4 personer


Du skal bruge:

250 g. champignons

1 bdt. persille

Saft fra 1 citron

1-2 spsk. oliven olie

Salt/peber

 

Sådan gør du:

  1. Rens champignonerne
  2. Skær champignonerne i skiver, og kom dem i en skål
  3. Kom citronsaften over champignonerne
  4. Tilsæt olivenolien, og rør godt rundt
  5. Skyld persillen grundigt, og hak den
  6. Kom persillen ned til champignonerne
  7. Smag til med salt og peber
  8. Lad salaten stå og trække mindst 1 time
  9. Servér Italiensk Masterclass

1. -4. januar 2021

Jeg afholder Italiensk Masterclass i Facebook-gruppen Gæstemad – uden sved på panden fra den 1. til og med den 4. januar. Skal du være med?

Du lærer at lave hjemmelavet ricotta og mascarpone, som du kan bruge i denne lækre citron tiramisu. Derudover vil du også lære, hvordan du planlægger gæstemiddagen, så du ikke får sved på panden.

Tilmeld dig gruppen og vær med i det fede læringsunivers allerede i dag. Det er ganske gratis, og du kan tilmelde dig her.

Sidste uges opskrift

Bønnesalat

Bønnesalat med avokado og cherrytomater

Læs opskriften herMyfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!