Marineret champignonsalat var en af mine yndlingssalater som barn. Det er en ganske simpel salat, som kan bruges til alt slags kød, men er genial som tilbehør til grillmad.
Hurtig at lave
Den tager ikke mange minutter at lave, men skal stå og trække i mindst en time, så champignonerne ikke mere er rå. Marineret champignonsalat er nem gæstemad.
Til 4 personer
Du skal bruge:
250 g. champignons
1 bdt. persille
Saft fra 1 citron
1-2 spsk. oliven olie
Salt/peber
Sådan gør du:
- Rens champignonerne
- Skær champignonerne i skiver, og kom dem i en skål
- Kom citronsaften over champignonerne
- Tilsæt olivenolien, og rør godt rundt
- Skyld persillen grundigt, og hak den
- Kom persillen ned til champignonerne
- Smag til med salt og peber
- Lad salaten stå og trække mindst 1 time
- Servér
Italiensk Masterclass
1. -4. januar 2021

Jeg afholder Italiensk Masterclass i Facebook-gruppen Gæstemad – uden sved på panden fra den 1. til og med den 4. januar. Skal du være med?
Du lærer at lave hjemmelavet ricotta og mascarpone, som du kan bruge i denne lækre citron tiramisu. Derudover vil du også lære, hvordan du planlægger gæstemiddagen, så du ikke får sved på panden.
Tilmeld dig gruppen og vær med i det fede læringsunivers allerede i dag. Det er ganske gratis, og du kan tilmelde dig her.
Sidste uges opskrift

Bønnesalat med avokado og cherrytomater
Læs opskriften her