Læskende lemonade på 5 minutter

Lemonade
Citroner

Jeg blev inspireret af en amerikansk film forleden, hvor børnene lavede en lemonadebod og solgte til naboer og bekendte. Lysten til et læskende glas lemonade i sommerheden overvandt, og jeg gik i gang med at eksperimentere med de gule, syrlige frugter.

Mange lemonadeopskrifter starter med, at man koger en sirup. Men man kan lave en meget nemmere version, der gør, at der er frisk lemonade på kun 5 minutter.

Giver ca. 1 liter lemonade

Du skal bruge:

Saften fra 7 citroner

ca. 6-7 spsk. sukker

1 liter vand

Evt. frisk mynte

  1. Saften fra citronerne blandes med sukkeret.
  2. Når sukkeret er opløst, smag om den er sød nok.
  3. Kom ca. 1 liter vand i blandingen og evt. lidt mynte. Smag til.
  4. Stil i køleskabet et par timer for at køle.
  5. Når lemonaden serveres, kommes isterninger, citronskiver og mynte i glasset.

Andre opskrifter på drikke

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!