Appelsinsalat

Hvilken salat skal man servere til andestegen? I min familie får vi ofte denne appelsinsalat. Hvorfor vi kalder den en salat, ved jeg faktisk ikke, for der er ingen grøntsager i den – kun appelsiner. Men en appelsinsalat er dejlig frisk og komplimenterer den fede smag fra anden. Prøv en appelsinsalat juleaften i stedet for en rødkålssalat. 

Til 4 personer

Du skal bruge:

4 appelsiner

1 håndfuld mandler

Et lille bundt persille

2 dl. piskefløde

1 citron

3-4 spsk. sukker

Salt/peber

Sådan gør du:

  1. Skræl appelsinerne
  2. Skær dem i skiver
  3. Bland fløde, sukker, citron, salt og peber. Smag til
  4. Hak mandlerne groft
  5. Skyl persillen, og hak den groft
  6. Anret appelsinskiverne på et fad i et mønster, hæld dressingen over, derefter mandler og persille
  7. Servér

Servér appelsinsalaten til

https://myfoodblog.dk/andebryster/
https://myfoodblog.dk/andebryster/

Får du sved på panden, bare du tænker på, at det er dig, der skal stå for julemiddagen? Mister du overblikket, når du står i køkkenet juleaften? Eller stresser du så meget op til jul, at julefreden aldrig sænke sig? Så fortvivl ikke!

Få Myfoodblog.dk’s guide: Sådan forbereder du julemiddagen, så du undgår sved på panden juleaften!

I guiden får du:

  • en komplet plan over forberedelserne de sidste 3 dage op til jul
  • en tjekliste, så du ikke glemmer noget
  • en tidsplan for juleaften time for time

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!