Forside,  Tilbehør

Appelsinsalat

Print Friendly, PDF & Email

Hvilken salat skal man servere til andestegen? I min familie får vi ofte denne appelsinsalat. Hvorfor vi kalder den en salat, ved jeg faktisk ikke, for der er ingen grøntsager i den – kun appelsiner. Men en appelsinsalat er dejlig frisk og komplimenterer den fede smag fra anden. Prøv en appelsinsalat juleaften i stedet for en rødkålssalat. 

Til 4 personer

Du skal bruge:

4 appelsiner

1 håndfuld mandler

Et lille bundt persille

2 dl. piskefløde

1 citron

3-4 spsk. sukker

Salt/peber

Sådan gør du:

  1. Skræl appelsinerne
  2. Skær dem i skiver
  3. Bland fløde, sukker, citron, salt og peber. Smag til
  4. Hak mandlerne groft
  5. Skyl persillen, og hak den groft
  6. Anret appelsinskiverne på et fad i et mønster, hæld dressingen over, derefter mandler og persille
  7. Servér

Servér appelsinsalaten til

https://myfoodblog.dk/andebryster/

Får du sved på panden, bare du tænker på, at det er dig, der skal stå for julemiddagen? Mister du overblikket, når du står i køkkenet juleaften? Eller stresser du så meget op til jul, at julefreden aldrig sænke sig? Så fortvivl ikke!

Få Myfoodblog.dk’s guide: Sådan forbereder du julemiddagen, så du undgår sved på panden juleaften!

I guiden får du:

  • en komplet plan over forberedelserne de sidste 3 dage op til jul
  • en tjekliste, så du ikke glemmer noget
  • en tidsplan for juleaften time for time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!