Jeg bruger lemoncurd til rigtig mange ting. Jeg bruger det til creme i kager eller til at komme på brødet om morgenen. Det smager friskt og skønt.
Du skal bruge:
4 citroner (skal og juice)
200 g. sukker
100 g. koldt smør i tern
3 æg
1 æggeblomme
Sådan gør du:
Kom citronsaft, citronskal og sukker i en gryde ved middelvarme, til sukkeret er opløst
Pisk æggene luftige i en skål
Kom forsigtigt citronblandingen op til æggene i skålen, imens du pisker
Når alt er blandet godt sammen, kommes blandingen tilbage i gryden
Varm forsigtigt blandingen op, imens du pisker
Kom smørret i, samtidig med du pisker
Når blandingen er tyk (sker ved omkring 71 grader), er den færdig
Myfoodblog.dk
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.