Gnocchi med fyld af pesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i disse små smagsbomber, som kan købes i Bilka eller Føtex. Det tager kun 3 minutter at lave en dejlig forret eller vegetarisk hovedret med disse gnocchi fyldt med pesto og ricotta. Jeg har altid en pakke liggende i køleskabet til en hurtig middag.

For at lave gnocchi med fyld afpesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder til 2 personer skal du bruge:

1 pk. gnocchi med ricotta- og pestofyld

Ca. 50 g. smør

Ca. 75-100 g. hasselnødder

Ca. 50 g. parmesan

  1. Kog 1 liter vand
  2. Hak hasselnødder groft
  3. Smelt smørret og kom nødderne i
  4. Sørg for at smørret bruner (må ikke blive sort)
  5. Riv parmesan fint
  6. Kog gnocchierne i 2-3 minutter
  7. Dryp vandet fra gnocchierne og anret på en tallerken
  8. Kom smørret og hasselnødderne overgnocchierne og pynt med fintrevet parmesan.

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!