Vi skal være sunde i januar og spise grøntsager, så denne variation af Eggs Benedict er med avokado. Så er jeg da lidt sund.
Eggs Benedict er en engelsk muffin (kan laves selv eller købes i Irma), et pocheret æg (følg min opskrift, så er det ikke svært), et godt stykke skinke (udelades i avokado versionen) og en dejlig hollandaise sauce hældt ud over.
Denne opskrift følger den helt almindelige opskrift på Eggs Benedict. Læs min opskrift her, og byt skinken ud med avokado. Så har du en Avokado Eggs Benedict. Så smart!
Jeg spiser dem både til morgen- og aftensmad.
Myfoodblog.dk
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.