Squashspaghetti med gorgonzolasauce og valnødder

Denne opskrift på squashspaghetti med gorgonzolasauce og valnødder kan bruges som en forret eller som hovedret til en gæst, der er vegetar. Den er utrolig nem og smager fantastisk, hvis man er til gorgonzola.

2 portion 30 min. 

Du skal bruge: 

2 små squash

2 dl. piskefløde

160 g. gorgonzola

En håndfuld valnødder

Lidt citronsaft

Salt/peber

Evt. lidt stegt kyllingebryst

Sådan gør du: 

  1. Skær begge ender af squashen. 
  2. Brug en spirili-maskine til at lave squashspaghetti. Dette gøre ved at sætte den ene ende af squashen ind i maskinen og derefter drejer rundt. Du kan også bruge et julienne-jern.  
  3. Kog fløden og gorgonzolaen sammen i ca. 5 min. Saucen er færdig, når den har en tyk konsistens. Pas på, det ikke brænder på. 
  4. Rist valnødderne på en pande, og hak dem groft. 
  5. Anret squashspaghettien i dybe tallerkner, hæld saucen ud over og drys med de ristede valnødder. 

Ønsker du en mere mættende ret, kan du servere et stykke stegt kyllingebryst til squashspaghettien med gorgonzolasauce og valnødder.

Opskriften på squashspaghetti med gorgonzolasauce og valnødder er en del af e-bogen “Spis dig fri – opskrifter”, som jeg har lavet i samarbejde med kostvejleder Jane Kudsk fra www.spisdigfri.dk, der vejleder Type 2 diabetikere i at spise sig fri af sygdommen. E-Bogen har 70 opskrifter og kan købes her.

E-bogen “Spis dig fri – opskrifter”
Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!