Grønne oliven med mandler, stegt sprøde og serveret med en hvidløgscreme er et hit til velkomstdrinks. De smager bedst, hvis de serveres lune.
Du skal bruge:
1 glas grønne oliven med mandler
1 æg
50 g. hvedemel
50 g. pankorasp
Salt/peber
2,5 dl. creme fraiche 18 %
1 fed hvidløg (presset)
1 spsk. oliven olie
Fritureolie
- Kom mel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken.
- Pisk ægget godt.
- Kom salt og peber ned til melet.
- Vend olivenerne i melet til de er helt dækket.
- Kom dem derefter over i det sammenpiskede æg. Sørg for, der kommer æg over det hele.
- Kom til sidst olivenerne over i raspen og dæk dem godt.
- Opvarm fritureolie i en dyb pande.
- Kom olivenerne i olien, når den er varm.
- Imens olivenerne steger, laves dippen.
- Rør creme fraiche, olie og hvidløg sammen. Smag til med salt og peber.
- Olivenerne er færdige, når de er lysebrune over det hele.
- Tag dem op og afdryp dem på køkkenrulle.
Olivenerne kan evt. laves i forvejen og opvarmes i ovnen.
Marts 2018
Myfoodblog.dk
Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.
Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.
Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.
Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.
Find me on: Web | Facebook
1 Comment