Den blå hund

Det er sjældent, jeg besøger samme restaurant flere gange om året. Men på de tre måneder, jeg har boet på Frederiksberg, har jeg besøgt Den blå hund fire gang – 3 af gangene på en uge! Det er ikke, fordi maden er den største kunst eller noget helt specielt, det er bare vellavet og ærligt, som min far ville have sagt det.

Fish n' chips med pomfrits og tatarsauce
Fish n’ chips med pomfrits og tatarsauce

Min far og ærlig mad

Min far var, lige som mig, en kæmpe gourmet. Han elskede at stå i køkkenet og lave mad med ingredienser, man ikke lige havde forestillet sig. Han elskede også at tage ud at spise på restauranter, og det gjorde vi tit om søndagen efter det obligatoriske museumsbesøg. Så vidste han, vi altid kunne lokkes med på Nationalmuseet eller Louisiana. Det ultimative blåstempel fra min far var, hvis maden var ærlig. Ja, og så sad man dér som 13-årig og spekulerede på, hvad vil det sige, at maden er ærlig.

Da jeg blev ældre, fandt jeg ud af, at det betød, at maden var vellavet og ikke prøvede at være noget, den ikke var. ÆRLIG! Og maden på Den blå hund er netop ærlig.

Oksetatar med pomfrits
Oksetatar med pomfrits

Hvad byder madkortet på?

Den blå hund har åbent til morgenmad, frokost og aftensmad. Til morgenmad er der mulighed for brunch – den lette og den tunge. Den letter er vegetarisk og med en del frugt og grønt. Den tunge er den klassiske med bacon og æg. Derudover kan man også få en morgenkomplet, som er lidt mindre overvældende.

Til frokost byder menukortet på burger, smørrebrød, sandwiches og salater. Derudover har de forskellige større hovedretter så som tatar, fish n’ chips, moules frites og ribeye. Jeg kan varmt anbefale deres oksetatar, deres fish n’ chips og deres nachos. Jeg har også smagt deres trøffelburger, men jeg var ikke så imponeret over smagene, så den vil jeg umiddelbart ikke anbefale.

Trøffelburger på den blå hund
Trøffelburger

Priser

Priserne på Den blå hund er rigtig fornuftige. En burger koster omkring 155 kr., fish n’ chips 159 kr. og oksetatar 169 kr. Jeg synes, det er meget ærlige priser i forhold til, hvad man får på tallerkenen. Portionerne er store, og man bliver rigtig mæt.

Bordbestilling

Jeg vil altid anbefale at bestille bord på Den blå hund. Det er en rigtig populær café, og den er propfyldt i weekenderne. De har også udeservering, så når solen skinner er fortovet ude foran godt fyldt op med glade gæster, der drikker kaffe, spiser mad og nyder en øl.

Anbefaling

Jeg vil varmt anbefale Den blå hund, hvis du kommer forbi Frederiksberg om ikke andet, så for et glas vin i solen udenfor på fortovet.

Denne anmeldelse er ikke sponsoreret, men ene og alene et udtryk for min egen begejstring for et produkt.

Andre restauranter på Frederiksberg

Er du interesseret i at læse mine anbefalinger af andre restauranter på Frederiksberg, så kan du læse om Mad & Kaffe her

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!