Om Myfoodblog.dk

Kære læser.

Velkommen til bloggen, hvor er det dejlig, du er slået et smut forbi min blog.

Bloggen startede i december 2017, fordi jeg manglede et sted at samle alle de opskrifter, jeg går og laver i min fritid. Mit navn er Stine Bengtsson, er 42 år og arbejder bl.a. som madkundskabslærer på en folkeskole.

Mad er min helt store passion, og jeg er livsnyder til op over begge øre. Heldigvis har min kæreste Jesper det på samme måde. Hans helt store passion er vin, og det passer jo perfekt sammen med mad. Vi rejser en del, og omdrejningspunktet for vores ferier er altid mad- og vinoplevelser. Sammen har vi rejst over det meste af verdenen og har altid 4-5 rejser planlagt i løbet af et år.

Jeg får min inspirationen til opskrifterne på bloggen fra mine rejser, restaurantbesøg, madprogrammer, opskrifter på nettet eller middage med familie og venner.

Bloggen er til madentusiaster, der gerne vil lave lækker og velsmagende mad uden det store besvær. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du kan få alle de nye indlæg, jeg udgiver. I nyhedsbrevene får du opskrifter, anmeldelser af kogebøger, restauranter i ind- og udlandet samt køkkengadgets.

God læsning

Stine Bengtsson

www.Myfoodblog.dk

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!