Om Myfoodblog.dk

Kære læser.

Velkommen til bloggen, hvor er det dejlig, du er slået et smut forbi min blog.

Bloggen startede i december 2017, fordi jeg manglede et sted at samle alle de opskrifter, jeg går og laver i min fritid. Mit navn er Stine Bengtsson, er 42 år og arbejder bl.a. som madkundskabslærer på en folkeskole.

Mad er min helt store passion, og jeg er livsnyder til op over begge øre. Heldigvis har min kæreste Jesper det på samme måde. Hans helt store passion er vin, og det passer jo perfekt sammen med mad. Vi rejser en del, og omdrejningspunktet for vores ferier er altid mad- og vinoplevelser. Sammen har vi rejst over det meste af verdenen og har altid 4-5 rejser planlagt i løbet af et år.

Jeg får min inspirationen til opskrifterne på bloggen fra mine rejser, restaurantbesøg, madprogrammer, opskrifter på nettet eller middage med familie og venner.

Bloggen er til madentusiaster, der gerne vil lave lækker og velsmagende mad uden det store besvær. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så du kan få alle de nye indlæg, jeg udgiver. I nyhedsbrevene får du opskrifter, anmeldelser af kogebøger, restauranter i ind- og udlandet samt køkkengadgets.

God læsning

Stine Bengtsson

www.Myfoodblog.dk

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!