Gæstemad – uden sved på panden!
Nyeste indlæg
Forretter
Klassisk rejecocktail
Flammkuchen med gedeost, honning og rosmarin
Når det bugner med tomater
Rejeravioli og rejebisque
Torskerogn med brændt spidskål og kapersmayo
Vafler med avokado og laks
Gazpacho – en vitaminbombe
Kantarelstuvning
Varmrøget laks med burrata, danske jordbær og fennikelsalat
Bruschetta med avokadomos og laks
Arancini -friterede risottokugler
Mexicansk rejecocktail
Beder med wasabi-mayo
Stenbiderrogn med blomkål og brunet smør
Rejebisque – rejeskaller er guld værd!
Jordbær-gazpacho
Rørt tatar med cognac og chilimayo
Syndige auberginer med hvidløgsdip
Frokostsalat med and og goma dressing
Laksepirog med dildcreme
Stenbiderrogn med dildcreme og kartoffelrösti
Lakserilette
Hønsesalat med estragoncreme
Rimmet torsk med kapersmayo, æbletern, bacon og friturestegte kapers
Røget laks med lakserogn og dildcreme
Hovedretter
Perfekt stegt kalveculotte
Ramen med svinekød
Langtidsstegt flæskesteg
Flæskestegssandwich
Risotto med fennikel og salsiccia pølse
Pasta med salsiccia pølse
Blomkålsgratin med skinke
Gratineret pasta med bacon og spinat
Laks med miso
Spaghetti bolognese
Spaghetti med kalvekød og cherrytomater i flødesauce
Kyllingebryst med æble og estragon-salsa
Kyllingepie
Poke bowl med crispy chicken/rejer og mango
Kyllingebryst med grønne bønner, hvidløgskartoffelmos og parmesansauce
Gnocchi med fyld af pesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder
Havtaske på grill
Kylling med cremet ærtepuré og gnocchi
Gammeldags grydestegt kylling
Perfekt stegt lammeculotte
Langtidsstegt lammekølle med teriyaki sauce
Andebryster
Hotducks – brug resterne af juleanden
Confiterede andelår
Gao Bao med and i hoisinsauce, gomadressing og chilimayo
Langtidsstegt andesteg
Squashspaghetti med gorgonzolasauce og valnødder
Aspargestærte med parmesan og feta
Desserter
Banansoufflé
Frossen yoghurt med honning og hindbærcoulis
Mazarinkage med lemoncurd og marengs
Aperol trifli
Jordbærsuppe med sneæg
Mandelchokoladekage med jordbær
Pandekager med rabarberkompot
Konfekt chokoladekage
Fastelavnsboller med mandarincreme og saltkaramel
Ananaskage med ananas-gin
Arme riddere
Saltet karamel- og kokosis
Karamelrand
Jordbærtrifli
Græskarkage med sukkersyltede græskarstrimler
Yoghurt is på 5 min.
Rocky Road med hvid chokolade, kokos, skumfiduser og nødder
Pandekager med appelsinsauce og vaniljeis
Citron tiramisu
Jordbærsoufflé med balsamico-marinerede jordbær
Konfektkage
Fragilité med havtorn og karamel
Kastanjer med koldt smør og salt
Glaserede vindruer
Banana Foster – en dessert fra New Orleans
Chokoladetrøfler med wasabi
Risalamande
Påske-macarons med saltkaramel
Påskeæg med hvid chokolade og saltkaramel
Appelsintrifli
Sort sesam is med sesam karamel kiks
Tilbehør
Bønnesalat med avokado og cherrytomater
Sort oliventapenade
Estragonmayonnaise
Ananassalat med avokado og toner fra Hawaii
Onigiri på to måder
Marineret champignonsalat
Appelsinsalat
Rødkål
Blomkålssalat
Spidskålssalat med mormor-dressing
Lemoncurd
Italiensk kartoffelsalat
Kartoffelsalat med ærtepuré og feta
Kartoffelsalat med rygeost
Kartoffelpandekage
Syltede rødløg
Gammeldags agurkesalat
Waldorfsalat – en salat til vildt
Nye danske jordbær med bagt feta og rucola
Knuste kartofler
Morgenmad
Pocheret æg med trøffel hollandaise og amerikanske pandekager
Jordbærsyltetøj – når jordbærrene skal bruges
Granola/mysli
Avokado Eggs Benedict
Eggs Benedict
Bagning
Græskarsnitter
Bamseboller med tørgær
Svenske gaffel kager- julens bedste småkager
En halv, en hel, 5, 10 – nemme koldhævede boller
Restauranter i DK
La Buca Degli Artisti – en ægte italiener
Kokkeriet
Hotel Vejlefjord
Marina Furesøbad – B’lunch
Fleisch i Kødbyen
Den lille kro – Århus
Enzo & C – en lille bid af Italien i Vejle
Madrick i Vejle – en smagseksplosion
Henne Kirkeby Kro – 2 stjernet Michelin
Formel B – en skuffelse
AOC pop up i Tivoli – anmeldelse
Marv og ben – gourmet når det er bedst
Antidote
Kiin Kiin Bao Bao – Når ventetiden er det hele værd
Toldboden
Kong Hans Kælder – Kbh. K.
Restaurant Under Uret
Mangal – Kødbyen
Alabama Social – Nørrebro
Behov – Måske Danmarks bedste pizza?!
Mæsk – Take away
Rørvig Kro – Rørvig
Chai Shai – indisk/Pakistansk restaurant i Valby
Restaurant Saigon – Vietnamesisk
The Fat Pike
Restauranter i udlandet
The Muddlers Club – Belfast
Shisen Hanten – 2 stjernet Michelin i Singapore
Tim Ho Wan – Dim Sum i Singapore
Jean Georges i NYC – billig 3-stjernet Michelin!
Ashiana – Dubai
Originale Chew Kee Eating House – Singapore
The Block – Banff i Canada
Køkkengrej
Når det bliver en leg at lave pasta!
Bagestål – Pizza på 5 minutter
jul
Knaseklejner
Langtidsstegt flæskesteg
Hotducks – brug resterne af juleanden
Langtidsstegt andesteg
Varm Aperol med hvidvin og appelsinjuice
Gammeldags agurkesalat
Marineret rødkål
Rødkål
Glaserede vindruer
Risalamande
Waldorfsalat – en salat til vildt
Flæskestegssandwich
vin- og destilleribesøg
Thy Whisky Distillery
Om bloggen
Så måtte det ske!
Sådan gør du din hverdag festlig!
Gæstemad – uden sved på panden!
Nyeste indlæg
Forretter
Klassisk rejecocktail
Flammkuchen med gedeost, honning og rosmarin
Når det bugner med tomater
Rejeravioli og rejebisque
Torskerogn med brændt spidskål og kapersmayo
Vafler med avokado og laks
Gazpacho – en vitaminbombe
Kantarelstuvning
Varmrøget laks med burrata, danske jordbær og fennikelsalat
Bruschetta med avokadomos og laks
Arancini -friterede risottokugler
Mexicansk rejecocktail
Beder med wasabi-mayo
Stenbiderrogn med blomkål og brunet smør
Rejebisque – rejeskaller er guld værd!
Jordbær-gazpacho
Rørt tatar med cognac og chilimayo
Syndige auberginer med hvidløgsdip
Frokostsalat med and og goma dressing
Laksepirog med dildcreme
Stenbiderrogn med dildcreme og kartoffelrösti
Lakserilette
Hønsesalat med estragoncreme
Rimmet torsk med kapersmayo, æbletern, bacon og friturestegte kapers
Røget laks med lakserogn og dildcreme
Hovedretter
Perfekt stegt kalveculotte
Ramen med svinekød
Langtidsstegt flæskesteg
Flæskestegssandwich
Risotto med fennikel og salsiccia pølse
Pasta med salsiccia pølse
Blomkålsgratin med skinke
Gratineret pasta med bacon og spinat
Laks med miso
Spaghetti bolognese
Spaghetti med kalvekød og cherrytomater i flødesauce
Kyllingebryst med æble og estragon-salsa
Kyllingepie
Poke bowl med crispy chicken/rejer og mango
Kyllingebryst med grønne bønner, hvidløgskartoffelmos og parmesansauce
Gnocchi med fyld af pesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder
Havtaske på grill
Kylling med cremet ærtepuré og gnocchi
Gammeldags grydestegt kylling
Perfekt stegt lammeculotte
Langtidsstegt lammekølle med teriyaki sauce
Andebryster
Hotducks – brug resterne af juleanden
Confiterede andelår
Gao Bao med and i hoisinsauce, gomadressing og chilimayo
Langtidsstegt andesteg
Squashspaghetti med gorgonzolasauce og valnødder
Aspargestærte med parmesan og feta
Desserter
Banansoufflé
Frossen yoghurt med honning og hindbærcoulis
Mazarinkage med lemoncurd og marengs
Aperol trifli
Jordbærsuppe med sneæg
Mandelchokoladekage med jordbær
Pandekager med rabarberkompot
Konfekt chokoladekage
Fastelavnsboller med mandarincreme og saltkaramel
Ananaskage med ananas-gin
Arme riddere
Saltet karamel- og kokosis
Karamelrand
Jordbærtrifli
Græskarkage med sukkersyltede græskarstrimler
Yoghurt is på 5 min.
Rocky Road med hvid chokolade, kokos, skumfiduser og nødder
Pandekager med appelsinsauce og vaniljeis
Citron tiramisu
Jordbærsoufflé med balsamico-marinerede jordbær
Konfektkage
Fragilité med havtorn og karamel
Kastanjer med koldt smør og salt
Glaserede vindruer
Banana Foster – en dessert fra New Orleans
Chokoladetrøfler med wasabi
Risalamande
Påske-macarons med saltkaramel
Påskeæg med hvid chokolade og saltkaramel
Appelsintrifli
Sort sesam is med sesam karamel kiks
Tilbehør
Bønnesalat med avokado og cherrytomater
Sort oliventapenade
Estragonmayonnaise
Ananassalat med avokado og toner fra Hawaii
Onigiri på to måder
Marineret champignonsalat
Appelsinsalat
Rødkål
Blomkålssalat
Spidskålssalat med mormor-dressing
Lemoncurd
Italiensk kartoffelsalat
Kartoffelsalat med ærtepuré og feta
Kartoffelsalat med rygeost
Kartoffelpandekage
Syltede rødløg
Gammeldags agurkesalat
Waldorfsalat – en salat til vildt
Nye danske jordbær med bagt feta og rucola
Knuste kartofler
Morgenmad
Pocheret æg med trøffel hollandaise og amerikanske pandekager
Jordbærsyltetøj – når jordbærrene skal bruges
Granola/mysli
Avokado Eggs Benedict
Eggs Benedict
Bagning
Græskarsnitter
Bamseboller med tørgær
Svenske gaffel kager- julens bedste småkager
En halv, en hel, 5, 10 – nemme koldhævede boller
Restauranter i DK
La Buca Degli Artisti – en ægte italiener
Kokkeriet
Hotel Vejlefjord
Marina Furesøbad – B’lunch
Fleisch i Kødbyen
Den lille kro – Århus
Enzo & C – en lille bid af Italien i Vejle
Madrick i Vejle – en smagseksplosion
Henne Kirkeby Kro – 2 stjernet Michelin
Formel B – en skuffelse
AOC pop up i Tivoli – anmeldelse
Marv og ben – gourmet når det er bedst
Antidote
Kiin Kiin Bao Bao – Når ventetiden er det hele værd
Toldboden
Kong Hans Kælder – Kbh. K.
Restaurant Under Uret
Mangal – Kødbyen
Alabama Social – Nørrebro
Behov – Måske Danmarks bedste pizza?!
Mæsk – Take away
Rørvig Kro – Rørvig
Chai Shai – indisk/Pakistansk restaurant i Valby
Restaurant Saigon – Vietnamesisk
The Fat Pike
Restauranter i udlandet
The Muddlers Club – Belfast
Shisen Hanten – 2 stjernet Michelin i Singapore
Tim Ho Wan – Dim Sum i Singapore
Jean Georges i NYC – billig 3-stjernet Michelin!
Ashiana – Dubai
Originale Chew Kee Eating House – Singapore
The Block – Banff i Canada
Køkkengrej
Når det bliver en leg at lave pasta!
Bagestål – Pizza på 5 minutter
jul
Knaseklejner
Langtidsstegt flæskesteg
Hotducks – brug resterne af juleanden
Langtidsstegt andesteg
Varm Aperol med hvidvin og appelsinjuice
Gammeldags agurkesalat
Marineret rødkål
Rødkål
Glaserede vindruer
Risalamande
Waldorfsalat – en salat til vildt
Flæskestegssandwich
vin- og destilleribesøg
Thy Whisky Distillery
Om bloggen
Så måtte det ske!
Sådan gør du din hverdag festlig!
Tilbehør
error:
Content is protected !!