Tilbehør

Syltede rødløg

Jeg elsker syltede rødløg i burger eller hotducks (se opskrift på hotducks her), og de er så nemme at lave, at det er til at dø over. Det tager 5 min., og så skal de stå og trække i køleskabet mindst et par timer. Hvis du laver et ekstra glas, når du alligevel er i gang, kan du give det som værtindegave. Det vil du helt sikkert score point på.

Du skal bruge:

1 rødløg

1 stjerneanis

1 dl. sukker

3 peberkorn

1 dl. æblecidereddike

Sådan gør du:

  1. Skær løget i tynde ringe.
  2. Skold et glas med låg og kom løgringene i glasset.
  3. Kog eddike, sukker, peberkorn og stjerneannis, indtil sukkeret er opløst.
  4. Hæld lagen over løget.
  5. Sæt låg på glasset og kom det i køleskabet.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.