Konfektkage
Jeg er ikke meget til chokolade, men denne kage elsker jeg. Den er utrolig nem, hurtig at lave og smager, så englene synger.
Du skal bruge:
2 æg
200 g. sukker
100 g. smeltet og afkølet smør
125 g. smeltet let afkølet chokolade
60 g. sigtet hvedemel
- Tænd ovnen på 200 grader. alm. ovn.
- Smelt smørret
- Når smørret er smeltet, kommes chokoladen ned. Pas på, det ikke bliver for varmt. Stil det til afkøling bagefter.
- Æggene piskes med sukkeret, til det er hvidt og luftigt.
- Når chokoladen og smør er lillefinger varmt (man kan have lillefingeren i uden at brænde sig), vendes det med æggeblandingen.
- Til sidst sigtes hvedemelet ned i kageblandingen og vendes rundt.
- Tag en springform og kom bagepapir i bunden.
- Hæld kageblandingen i springformen.
- Sæt kagen på den midterste rille i ovnen i 20-25 min.
Kagen skal stadig være klæg, når den kommer ud. Smager bedst, når den er kold sammen med frugt og vaniljeis.