Madklubbens nye lillebror hedder Alabama Social, og efter et besøg i USA i sommerferien, havde jeg lyst til at forkæle min kæreste og genopleve lidt ferieminder. Selve menuen lød rigtig lovende og selvom det var årets varmeste dag, glædede jeg mig som et lille barn til at sætte tænderne i majsbrød og rejer.
Vi valgte følgende retter:
Waffle ’n’ Shrimps – Belgisk vaffel,friterede gambas & barbecuesauce
Louisiana Hot Wings – Sprøde kyllingevinger, abrikos- & chilichutney
Rib Eye – 350 g bøf, grillede løg & spicy rødvinssauce
Sweet potato fries
Majsbrød med tabascosmør
Cajun Chicken – Kylling fra Bjärefågel, butterbeans, syltet porre og røg
Alabama Social siger selv, at de laver egnsretter fra Louisiana, Alabama og Mississippi tilsat deres eget præg, hvad det så betyder. Retterne var hverken særlig spicy eller særlig interessante i smagene. Jeg havde virkelig glædet mig til noget sydstats-mad, men der blev jeg slemt skuffet. Der var også stor forskel på portionsstørrelserne. Den ene forret (Waffle ’n’ Shrimps) fik 2 forkølede rejer, så man knap nok fik en fornemmelse af smagen. Den anden forret (Louisiana Hot Wings) bød på hele 6 vinger, der desværre ikke var særlig hotte. Alt i alt et middelmådigt måltid, som jeg godt kunne lave bedre selv. Jeg er normalt ikke til stærk mad, men her manglede det stærke element bare, og prisen blev for høj i forhold til det samlebåndsmåltid, som vi fik.
September 2016