INDEHOLDER REKLAME
FØDSELSDAGSKONKURRENCE
Vind den helt nye kogebog “Det er bare go’ mad” af madbloggeren Thomas Udby til en værdi af 249 kr. I anledning af min fødselsdag udlover jeg 1 eksemplar af kogebogen “Det er bare go’ mad” i min fødseldagskonkurrence. Vinderen trækkes 2. søndag i advent 2022, og du kan læse mere om konkurrencen, og om hvordan du deltager længere ned.
Om kogebogen “Det er bare go’ mad”
Kogebogen “Det bare go’ mad” (reklame) af Thomas Udbye udkom i oktober 2022, så den er spritny. Thomas har haft madbloggen baregomad.dk siden 2015, hvor han blogger om hverdagsmad, der ikke kræver de store evner i køkkenet. Denne kogebog har over 100 opskrifter, der tager mellem 30-60 minutter at lave, og den byder på retter som bagt torsk med spidskål og krydret flødesauce, laksesalat, svampelasagne og græske hakkebøffer i fad. Retter, som en børnefamilie ville elske at sætte på bordet.
Inspiration til madplanen
Kogebogen er fyldt med retter, som jeg har set før andre steder. Så i den forstand, er der intet nyt under solen i kogebogen. Men den er et gedigent bud på, hvad nutidens børnefamilier gerne vil have til aftensmad – en blanding af traditionel dansk mad krydret med lidt minder fra sommerferien til Grækenland eller Italien. Dét, jeg synes, man skal bruge kogebogen til, er at lave madplaner ud fra den. Man kan nemlig snildt lave madplaner uge efter uge ud fra bogen og få en særdeles varieret kost. Jeg vil gætte på, at der er opskrifter til 2 mdr., uden at man skal gentage en ret. Det, synes jeg, er dejligt! Husk, du kan vinde kogebogen i min fødselsdagskonkurrence. Læs hvordan længere nede.
Souvlaki til fødselsdagsmiddagen
Som nævnt tidligere har jeg fødselsdag i dag, og derfor har jeg inviteret hele den pukkelryggede familie på fødselsdagsmiddag. I lang tid har jeg gået og ikke kunne beslutte mig for, hvad jeg skulle serverer, men da jeg kiggede “Det bare go’ mad” igennem, faldt jeg over opskriften Souvlaki. Straks blev jeg henført til min barndomsferie til den græske ø Samos, hvor jeg levede af souvlaki i 14 dage. Souvlaki er marieneret svinekød på spyd, der grilles. Det er så lækkert! Så jeg har bestemt mig for, at fødselsdagsmiddagen bliver græsk, og der skal serveres souvlaki, selvom det er november og 5 grader udenfor. Vi har alle brug for et drys af sommer engang imellem.
Opskriften bliver Thomas Udbys fra kogebogen “Det bare go’ mad” (reklame), og jeg er spændt på, om spyddene bliver lige så lækre, som jeg husker dem fra min barndom. Marinaden består af olie, hvidvinseddike, citron, hvidløg, tørret oregano, tørret rosmarin, salt og peber. Der skal også frisk mynte i, men da jeg lader mit kød marinere i 24 timer, har jeg valgt ikke at komme friske krydderurter i. Jeg vil simpelthen ikke risikere, at vi bliver syge pga. jordbakterier fra de friske krydderurter, når kødet skal ligge så længe. Så det må komme på, lige inden jeg griller dem. Til spyddene skal vi have græsk salat med tomater, agurk, oliven, peberfrugt og feta. Derudover laver jeg tzatziki og græske kartofler i ovnen med citron.
Fødselsdagsdesserten
Desserten på min fødselsdag er stort set altid karamelrand. Det er min yndlingsdessert, og jeg er fantastisk til at lave den. Den laver jeg dagen før, så der ikke er noget stress på, når familien er her. Du kan få min opskrift på karamelrand her.
Opbygning og struktur
“Det bare go’ mad” har et virkeligt brugervenligt layout med store billeder, der gør en lækkersulten. Opskriften er sat nemt og overskueligt op, og der er klare instrukser om tid, antal personer opskriften er beregnet til og hvor lang tids forberedelse, du skal bruge. Alt i alt en kogebog, der er enkelt både i sit udseende og i sine instrukser. Det eneste, jeg savner, er, en oversigt over retter med oksekød, svinekød, kylling, fisk o.s.v. Det gør jeg, fordi jeg bestemmer ofte min aftensmad ud fra det protein, jeg har lyst til eller har i køleskabet eller fryseren. Da kogebogen ikke har dét, bliver det lidt svært at gennemskue for mig, hvad der er i retterne.
Dommen
Thomas udbye har begået en ganske fin kogebog, som passer perfekt til hverdagens aftensmad. Instrukserne er lette at følge, og der er noget for enhver smag. Jeg er selv lidt mere eventyrlysten og kan godt lide, at mine opskrifter er lidt mere originale. Men kogebogen er god at have ved hånden, når man skal inspireres til aftensmaden.
Regler for konkurrencen
For at få et lod i puljen i min fødselsdagskonkurrence, og have en chance for at vinde kogebogen “Det bare go’ mad” (reklame) til en værdi af 249 kr., skal du have opfyldt to ting – have tilmeldt dig Myfoodblog.dk’s nyhedsbrev og skrevet en kommentar her på siden. Din email skal stemme overens begge steder.
Vinderen bliver fundet ved lodtrækning og kontaktes efterfølgende på mail med henblik på at få tilsendt kogebogen. Når du tilmelder dig Myfoodblog.dk’s nyhedsbrev, får du også e-bogen 3-retters gæstemenu med opskrifter på 3 retter, dine gæster vil elske at spise.
Sådan deltager du i konkurrencen
For at deltage i lodtrækningen skal du:
👉Tilmelde dig Myfoodblog.dk’s nyhedsbrev og efterlade en kommentar her på siden, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil vinde kogebogen.
VINDEREN TRÆKKES VED LODTRÆKNING DEN 2. SØNDAG I ADVENT 2022
Uh manden min elsker kogebøger og lidt ny inspiration til aftensmaden med lidt kræsne piger ville ikke være skidt…
Og så stort tillykke med dagen
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Jeg synes tit, at vi får den samme mad igen og igen, så jeg vil gerne vinde kogebogen og få nye idéer til endnu flere yndlingsretter – så der bliver mere at vælge imellem, når madplanen skal skrives
Jeg trænger til ny inspiration, og Thomas Udbye’s bog ser ud til at kunne give mig det☺️❤️
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Tillykke med fødselsdagen
Det kunne være dejligt med noget inspiration til “hverdags-maden”- Særligt når instruktionerne er lette at følge
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Ville elske at vi de den ❤️
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Elsker at lave mad og læse kogebøger
Forfatter
Tillykke Helene! Du har vundet konkurrencen. Jeg har sendt dig en mail, som du skal svare på. Så får du tilsendt kogebogen. Håber, du vil nyde den. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Stort tillykke med fødselsdagen Sikke en dejlig gave
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Stort tillykke med fødselsdagen, Stine. Det er altid mig, der står for både madplaner og madlavning i familien. Med Thomas´ kogebog ved hånden, burde min mand være klædt godt på til opgaven. Så hvis jeg vinder, vil jeg forære bogen til ham.
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Stort tillykke med fødselsdagen, Stine
Og kogebogen ser lige ud til at kunne bruges i vores familie til at give lidt ny inspiration udover alt det, vi finder på nettet og bl.a. her fra din blog
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Tillykke med fødselsdagen, Stine
Kunne godt bruge ny inspiration til aftenmaden
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Den opskrift i bogen på souvlaki vil jeg da gerne eje
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Fødselsdagsmiddagen smagte dejlig, så de opskrifter vil jeg da gerne eje…
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk
Fordi, den ser super god ud
Forfatter
Tak, fordi du deltog i konkurrencen. Vinderen er fundet og har fået direkte besked på mail. Mange madglade hilsner Stine fra Myfoodblog.dk