Mangler du inspiration til nytårets forretter? Så se nogle af mine forslag her. De er taget fra bloggen, så hvis du vil inspireres yderligere, så gå ind på www.myfoodblog.dk og se mere. Du kan også finde hovedretter og desserter, som kan bruges til Nytår.
Her kommer mine 5 top- forretter, den første er også den ret, som er blevet set flest gange på min blog.
1. Røget laks med lakserogn og dildcreme
Den kan laves hele året, men er oplagt til Nytår – og så tager den kun 5 min. at lave. Servér den med et godt hjemmelavet stykke flûtes eller i en butterdejskurv.
2. Rejebisque
Min opskrift på rejebisque er blevet set over 1000 gange i løbet af 2019. Man behøver ikke bruge rejeskaller – jomfruhummer eller hummer kan sagtens også bruges – og så bliver det en jomfruhummer- eller hummerbisque. Intet slår en hjemmelavet bisque, så lad være med at forfalde til den, man kan købe i butikkerne. En hjemmelavet af slagsen behøver ikke koste særlig meget, og så kan den sagtens laves dagen i forvejen.
3. Stenbiderrogn med dildcreme
4. Rimmet torsk med kapersmayo, æbletern, bacon og friturestegte kapers
Skal der være torsk på menuen Nytårsaften, vil jeg anbefale denne opskrift. Du får det syrlige fra æblet, det salte fra torsken, det sprøde fra baconen og det fede fra kapersmayoen. Min søster afprøvede den på et par gæster, som virkelig nød den lidt anderledes måde at få fisk på, og så er de friturestegte kapers helt fantastiske.
5. Laksepirog med dildcreme
Det var mine forslag til Nytårsforretter i 2019. Hvad jeg selv skal have er endnu ikke endeligt fastlagt endnu. Men jeg kan fortælle, at Jesper og jeg skal holde en stille og rolig Nytårsaften alene for første gang. Vi skal have en 5-6 små retter, en af retterne skal være med hummer, og en anden skal være med frisk, hvid trøffel.
Hvad skal du have at spise Nytårsaften? Skriv i kommentarfeltet og inspirer andre.