Myfoodblog.dk

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe er mit yndlingssted, når jeg skal spise morgenmad i weekenden. De har hele 3 spisesteder – et på Frederiksberg (Godthåbsvej), et på Vesterbro (Sønder Blvd) og et på Amager (Tyrolsgade). Jeg har prøvet både den på Frederiksberg og den på Vesterbro, og de er begge fantastiske.

kyllingenuggets, humus med avokado, nutella og lemonade
kyllingenuggets, humus med avokado, nutella og lemonade

Maden

Mad & Kaffe serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Jeg har kun smagt deres morgenmad, og det er primært, fordi jeg ikke er så imponeret af menukortet til frokost & aften. Mad & Kaffe opererer ud fra et koncept om, at man selv sammensætter elementerne til sin morgenmad. Man kan vælge mellem 3 ting til 105 kr., 5 ting til 145 kr. og 7 ting til 175 kr. Jeg vælger altid 5 ting, det er mere end rigeligt til mig. Men det er sååå svært at vælge, hvad man skal have, fordi der er så mange lækre ting.

Kvalitet

Kvaliteten på maden er helt i top. Det er hjemmelavet, og der er kælet for detaljerne. Rigtig meget af maden er økologisk eller vegetarisk, og det er frisklavet. Dette er ikke det sædvanlige brunchsted, hvor du får færdiglavede produkter. Nej, alt er hjemmelavet – selv nutellaen!

Avokado, spejlæg, bacon og humus udenfor på Mad & Kaffe Vesterbro

Kom tidligt

Man kan ikke booke bord til brunch, derfor anbefaler jeg, at man kommer enten kl. 8. 20 – og venter udenfor til de åbner eller kl. 9.45, hvor det første hold gæster er ved at have spist færdigt. Det er nemlig et rigtig populært sted, især i weekenderne, og da man ikke kan bestille bord, venter folk udenfor, indtil der er et ledigt bord. Der er brunch i weekenden fra kl. 8.30-13.00 og i hverdagen fra kl. 8.30-12.30.

Hvad skal man bestille?

Jeg bestiller som sagt altid 5 ting, og det er stort set altid det samme: en brødkurv med to slags brød et lyst og et mørkt samt økologisk smør, økologisk Vesterhavsost med blommemarmelade, varmrøget lakserilette med dild, creme fraiche, rugbrødscrumble & brøndkarse, dansk bacon med rosmarin og til sidst økologiske røræg med Havgus ost & purløg.

Min kæreste Jesper hader brunch. Hvis han kan lade være med at spise morgenmad, så er han glad. Men brunch hos Mad & Kaffe er han altid med på, fordi det ikke minder om almindelig morgenmad, æg og bacon. Han bestiller altid en økologisk croissant, avokado med humus, valnøddeolie, ristede kikærter & purløg, kyllingenuggets med jalapeñocreme & koriander og hjemmelavet nutella. Derudover bestiller han en brødkurv, som jeg altid får, så jeg har lidt ekstra brød. Det er da kærlighed!

Kyllingenuggets, avokado og humus

Drikkelse

Kaffe er det naturlige valg til en gang brunch. Men Mad & Kaffe byder også på nogle virkelig lækre hjemmelavede lemonader. Vi plejer at få en lemonade med ingefær, den er dejlig stærk og får én til at vågne. Jeg er ikke kaffedrikker – ja, du hørte rigtigt! Det er jo næste utopi at være lærer og ikke drikke kaffe, men jeg bryder mig simpelthen ikke om smagen. Så jeg får altid en Chai latte til min morgenmad. Den laver de også rigtig godt.

Min vurdering

Hvis du ikke har gættet det, så er jeg vild med Mad & Kaffe. Jeg tager gerne overnattende gæster med derhen, fordi det er nemt og lækkert.

Denne anmeldelse er ikke sponsoreret, men ene og alene et udtryk for min egen begejstring for et produkt.

Mig, der nyder udeserveringen på Mad & Kaffe på Vesterbro

Mad & Kaffe

Godthåbsvej 45, st. th., 2000 Frederiksberg

www.madogkaffe.dk

Andre restaurantanbefalinger

Jeg anmelder både restauranter i ind- og udland. Du kan læse mine anbefalinger til restauranter i DK her. Mine restaurantbesøg i New York, Singapore, Hamborg, Irland, Cananda og Dubai kan du læse om her

Exit mobile version