Go Back
Påske Eton Mess

Påske Eton Mess

Myfoodblog.dk
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Ret Dessert
Køkken Fransk
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 2 stk. mango modne
  • 2 stk. citroner eller lime Saft fra
  • 2 ps. Anton Berg mandelæg
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. sukker
  • 2 dl piskefløde
  • 15 blade mynte
  • 1 portion marengs eller købte fuglereder

Sådan gør du
 

  • Skær skallen af mangoerne, og skær mangoerne i små stykker
  • Kom mangoerne i en skål, tilsæt kanel, sukker og citron
  • Rør godt rundt
  • Piske piskefløden stiv til en blød flødeskum
  • Kom mandelæggene i en frysepose, og bank dem med en kagerulle, så de går i store stykker

Anretning

  • Knus marengs i store stykker på en tallerken
  • Læg en skefuld flødeskum oven på marengsen
  • Læg en skefuld mango oven på. Der må gerne komme noget af saften med
  • Drys lidt knuste mandelæg ud over
  • Gentag processen
  • Pynt med mynteblade
  • Servér

Video

Keyword flødeskum, frugt, mango, marengs, påske