Go Back
Marineret rødkål

Marineret rødkål

Serveres som tilbehør til fx. and eller flæskesteg. Kan også kommes i hotdogs eller sandwiches med and eller flæskesteg.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 2 t
Samlet tid 2 t 15 min
Ret Jul, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 6 Personer

Ingredienser
  

  • 500 g. rødkål
  • 2,5 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 3 tsk. sukker
  • 2 tsk. salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Snit rødkålen meget fint, og kom det i en stor skål
  • Bland eddike, olie, sukker, salt og peber sammen i en lille skål
  • Hæld olie/eddike-blandingen over rødkålen
  • Vend rødkålen rundt, så olie/eddike-blandingen bliver godt fordelt
  • Lad rødkålen trække i 2 timer i køleskabet
  • Servér
Keyword Jul, Rødkål