Go Back
Varm Aperol

Varm Aperol med hvidvin og appelsinsaft

Myfoodblog.dk
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 20 min
Ret Drinks
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3 dl appelsinjuice uden frugtkød
  • 80 g. kandiseret sukker (Diamanter)
  • 1 fl. tør hvidvin 750 ml.
  • 1 stk. økologisk appelsin
  • 2 dl. Aperol Italiensk drink

Sådan gør du
 

  • Skyld appelsinen godt og skær 5 appelsinskiver
  • Opvarm hvidvin, appelsinjuice, sukker og appelsinskiver ved middel varme. Det må ikke koge
  • Når sukkeret er opløst slukkes varmen
  • Hæld Aperol i
  • Hældes i glas, der kan tåle varme, og der kommes én af appelsinskiverne i hvert glas
Keyword Aperol, Appelsinjuice, Hvidvin